Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün itibarıyla Venüs, Başak burcuna geçiyor. Önümüzdeki 3 hafta boyunca ilişkilerimizde pratik, mükemmeliyetçi ve eleştirel tavırlarımızla hareket edebiliriz. Bu süreçte çalışmayı ve hizmet etmeyi seveceğiz. Duygusal konulara yaklaşımımız mantıklı ve soğukkanlı olacağından, eleştiri dozunu iyi tutmamız gerekiyor. Sıcak tavırlar içine girmeye özen göstermeliyiz.

        KOÇ

        İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız. Yeme-içme gibi etkileriniz artabilir, kilo alımına dikkat edin. Yeni işler gündeme gelebilir.

        BOĞA

        Venüs 3 hafta boyunca aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi güzelleştirecek. İlişkileriniz konusunda soğuk ve ilgisiz davranışlardan mümkün olduğunca kaçının.

        İKİZLER

        Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Tadilat, dekorasyon, boya badana işleriniz varsa harekete geçebilirsiniz. Misafir ağırlamak hoşunuza gidecek.

        YENGEÇ

        Bu 3 haftalık dönemde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Akrabalarınızın hayatlarına karşı daha anlayışlı yaklaşımlar sergilemelisiniz.

        ASLAN

        Para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla karşılaşabilirsiniz. Malınıza ve paranıza sahip çıkın.

        BAŞAK

        Venüs sizi kendinizi göstermek için harekete geçirecek. 1 aydır geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde açığa çıkmamış konular netleşecek.

        TERAZİ

        İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Bu 3 haftalık dönemde soğuk ve duygusuz hareket edebilir, ilişkilerinizde ve sosyalliğinizde biraz geri çekilebilirsiniz.

        AKREP

        Venüs, sosyal çevre alanlarınızda ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Arkadaşlıklarınızdan fayda görebilirsiniz. Organizasyonlar, davetler ve kalabalık yerler içinde olacaksınız.

        YAY

        Kendinizi işinizde göstermeyi sevecek ve göz önünde olacaksınız. Bu 3 haftalık dönemde patronlarınızla ilişkileriniz güzelleşebilir. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

        OĞLAK

        Uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşayacaksınız. Az tanıdığınız veya tanımadığınız insanlarla ilişkileriniz gelişebilir.

        KOVA

        Ortaklaşa gider ve gelirler alanlarınızda pratik yanlarınız ön planda olacak. Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, vergi, prim alanlarınızda güzel ilişkiler kurabilirsiniz.

        BALIK

        İlişkinizde sorunlarınız varsa onları uygun bir şekilde masaya yatırmalısınız. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde insanlara karşı anlayışlı ve sıcak yaklaşımlar geliştirmeniz gerekecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ