Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün, Merkür düzeliyor. 3 hafta boyunca Terazi burcunda her türlü ilişkimizi ve ortaklaşa işlerimizi etkileyen Merkür, bu tarihten sonra iletişimimizde bizi rahatlatabilir. Anlaşmalarımız ve görüşmelerimiz için güzel etkiler altına girmeye başlıyoruz. Karşımıza çıkan fırsatları değerlendirebileceğimiz bir dönem başlıyor.

        KOÇ

        Merkür, ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda düzeliyor. Partnerinizle iletişiminiz rahatlayacak. Ortaklaşa atacağınız adımlar için konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

        BOĞA

        İş alanlarınızda yaşadığınız aksilik ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Bu tarihten sonra iş iletişiminizi istediğiniz şekilde daha etkili ve verimli bir yolla kullanmaya başlayacaksınız.

        İKİZLER

        Aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan iletişiminizde yaşadığınız yanlış anlaşılma ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Artık yakaladığınız sorun ve açıkları tamir etme zamanı

        YENGEÇ

        Merkür, ev ve aile hayatınızda düzeliyor. 3 haftadır yaşadığınız iletişim problemleri geride kalmaya başlayacak. Gözden geçirdiğiniz konularda harekete geçebilirsiniz.

        ASLAN

        Bugün itibarıyla iletişim sorunlarınız geride kalmaya başlayacak. Yakın çevrenizde bozulan iletişiminizi etkili bir dille ve nazik yaklaşımlarla lehinize çevirebilirsiniz.

        BAŞAK

        Maddi konularda yaşadığınız bazı zorlanmalar geride kalacak. Bozulan ticari hayatınızı veya bu alanlardaki bazı gözlemlerinizi aynı hatalara düşmeden telafi etme şansınız başlıyor.

        TERAZİ

        Merkür’ün düzelmesiyle birlikte kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayacaksınız. Aksilikler ve sorunlar geride kalırken, konuştuklarınızı uygulamak için bir istek içinde olabilirsiniz.

        AKREP

        İletişim alanında rahat bir soluk alacaksınız. Ortaklaşa parasal ve arkadaşlık alanlarınızda gözden geçirdiğiniz konuları artık hayatınızda daha etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

        YAY

        Arkadaşlarınızla aranızda yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak. Sosyal çevrenizle yaşadığınız sıkıntıları gözlemlediniz ve artık aynı hatalara düşmemeye hazırsınız.

        OĞLAK

        İş ve kariyer alanlarınızda yaşadığınız bazı sıkıntılar ve iletişim problemleri geride kalmaya başlayacak. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar için kolları sıvamanızın vakti geldi.

        KOVA

        Hayatınızdaki iletişim sıkıntılarının geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Ertelenen bir seyahat, bir iş veya hukuki konular sizi çok fazla rahatsız etmeyebilir.

        BALIK

        Parasal konularda yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Ev, aile ve özel hayatınızda karşılaştığınız aksilikler de bitiyor. Artık bu alanlarda rahat adımlar atabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ