Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bu hafta...

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        Buğulu sesi ve romantik şarkılarıyla Yaşar, saat 22.00’de Jolly Joker’de sevenleriyle buluşuyor.

        Alternatif rock gruplarından Pinhani, 22.30’da KadıköySahne’de en sevilen şarkılarını seslendirecek.

        Her Gün Sonbahar” adlı albümüyle müzik listelerinin üst sıralarına çıkan rock grubu Zakkum, 21.30’da Beyrut Performance sahnesinde...

        AKTÜEL

        Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, öğlen 12.00’de “Voleybol Kanyon’da” etkinliğinde imza günü, fotoğraf çekimleri ve sürpriz etkinliklerle spor tutkunlarına unutulmaz deneyimler yaşatacak. Etkinlik saat 17.30’a kadar devam edecek.

        1988 yılından beri her yıl düzenli olarak yapılan Ağaç İşleme Makineleri Fuarı, bugün başladı. 14Ekim’e kadar sürecek etkinlik TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde.

        Kukla şöleni kaçmaz

        Dünyanın ünlü kukla ustaları, ekim ayı boyunca her hafta sonu Akasya Acıbadem’de. İspanya’dan Marionetarium Herta Frankel ekibinin “Ahşap Palyaçolar” gösterisi 13.00 ve 17.00’de iki seans olarak sahnelenecek.

        SERGİ

        İstanbul’un en yeni sanat merkezlerinden biri olan O’Art, heykeltıraş ve ressam Cem Sağbil’in uçak seyahatlerinde kâğıt torbalar üzerine yaptığı eskizlerden oluşan çalışmaları ile bu eserlerin heykel olarak hayat bulmalarını hikâye ettiği ‘İç Dökmek’ sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.

        TİYATRO

        Yücel Erten imzalı “Azizname 2015”, 20.30’da Duru Tiyatro’da sahneleniyor. Oyuncular; Soydan Soydaş, Selen Seyven, Bülent Çolak, Mehmet Çepiç, Melih Ekener, Ece Müderrisoğlu.

        Malulen Emekli Gökbilimci Hüseyin Çineli oyunu, saat 20.30’da Kozyatağı Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

        Başrolünü Haldun Dormen’in oynadığı Moliere’in ölümsüz eseri Kibarlık Budalası, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde saat 20.30’da sahnelenecek. Kibarlık Budalası sahnede.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ