Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün, yarın ve öbür gün öğlene kadar Ay, Akrep burcunda dolaşacak. Bu süre içinde ikili ilişkilerde kıskançlıkla ve tutkuyla hareket etmeye meyilli olabiliriz. Sevdiklerimizi daha çok sahiplenme ve onları istediğimiz gibi yönlendirme isteğimiz ortaya çıkabilir. Bu yıkıcı ve bizi derine iten yoğun duygulardan uzaklaşabilmek için, içsel huzura çok önem vermeli ve meditasyona yönelmeliyiz.

        KOÇ

        Bakış açınız oldukça keskin ve duygusal olabilir. Her şeyi duygusal yönden incelemek isteyebilirsiniz. İş ve günlük hayatınızdaki hızlı gelişmeler sizi daha çok harekete geçirecek.

        BOĞA

        Özel hayatınızda bazı konuları irdelemeye ve derine inmeye hazırsınız. Sosyal ortamlarınızda olup bitenler sizi duygusal olarak sarmalayacak. Arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir.

        İKİZLER

        Günlük işlerinize dört elle sarılacaksınız. Toplumsal konulara yaklaşımınız duygusal ve sahiplenici olabilir. Aile hayatınızda kadın, erkek herkesle bağlantınız bugün iyi görünüyor.

        YENGEÇ

        Çevrenizdekilerle paylaşımlarınız, özel hayatınızdaki sorunları aşmanızda size yardımcı olabilir. Sevdiklerinize karşı sahiplenici ve biraz da manipüle edici davranabilirsiniz.

        ASLAN

        Yatırımlara yönelik hareketleriniz önem kazanıyor. Olayları derinden inceleyen yapınızla çok çabuk savunmaya geçebilirsiniz. Bugün her şeyi anlamlandırmak isteyebilirsiniz.

        BAŞAK

        İletişim trafiğiniz artarken, çevrenizde olup biten olaylara karşı hem duygusal, hem de meraklı tavırlarınız öne çıkabilir. Özel hayatınızda duygularınızı açık bir şekilde ifade etmelisiniz.

        TERAZİ

        Bilinçaltınızda birikmiş konuları çözüme ulaştırmadan rahat etmeyeceksiniz. Sahip olduğunuz her şey size daha cazip görünebilir. Azla yetinmesini bilecek ve fazlasını istemeyeceksiniz.

        AKREP

        Duygusal yönden yapabileceklerinizi görmek ve uygulamak önemli olabilir. Kafanızdaki bazı planları gözünüzde büyütmemelisiniz. Sevdiğiniz insana derin duygularınızı ifade edeceksiniz.

        YAY

        Toplumsal konulara ilginizin yüksek olduğu bu dönemde, yaşanılanlar aile hayatınıza önem vermeniz gerektiğini gösterebilir. İsteksizliğinizi arkadaşlarınızla konuşarak gidermelisiniz.

        OĞLAK

        Sevdikleriniz kuracağınız duygusal bağlantılar kendinizi mutlu hissettirebilir. İş ve kariyer hayatınızda uğraşmanız gereken birden fazla konu var ve hepsini teker teker ele almalısınız.

        KOVA

        Yaşamın dinamikleri daha fazla ilgi alanınızda, olayları sindirmek sizin için önemli olacak. Toplumsal konularda ve iş hayatınızda içinizden geldiği gibi davranmaya çalışmalısınız.

        BALIK

        Hayatın sizi değiştirdiği ve dönüştürdüğü bu dönemde bazı fikirleri yaşamınıza geçirmek kolay olabilir. Uzaklardan alacağınız haberler sizi bugün daha huzurlu kılabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ