Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Arkadaşları yalnız bırakmadı

        Cenazesi uçakla İstanbul'dan memleketi Malatya'ya getirilen ve Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazından sonra burada toprağa verilen Engin Temel'in(24) cenazesine katılmak üzere genç arkadaşları da Malatya'ya geldi. Erkek ve bayan arkadaşları cenaze töreni sırasında birbirlerine sarılıp ağlarken, Engin Temel'in babası Malatya Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'nden emekli Münir Temel ise ayakta durmakta güçlük çekti.

        Engin Temel'in, Ziraat Bankası Malatya Merkez Şubesi'nde çalışan annesi Hatice Temel de, cenaze töreninde feryat ederek, "Oğlumun vücudu buz gibiydi" diye ağladı.

        Bu arada, cenaze töreni için İstanbul'dan gelen Engin Temel'in arkadaşları, ne diyeceklerini bilmediklerini ifade ederek, Engin'in çok iyi bir insan olduğunu söylediler.

        Cenaze törenine, Hekimhan ilçesi Güzelyurt Beldesi Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya, Temel ailesi, İstanbul'dan gelen Engin Temel'in arkadaşları, bar çalışanları ve vatandaşlar katıldı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ