Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 50 ünlü Beyoğlu’nda simitçi, kestaneci olacak

        GAZETE HABERTÜRK

        Dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vermeyi hedefleyen “Bütünün Parçası” projesi, fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in objektif karşısına geçmesiyle başladı.

        Medyadoktoru Yapım tarafından gerçekleştirilen, Beyoğlu Belediyesi’nin destek verdiği proje kapsamında, ilk aşamada 50 ünlü isim, Beyoğlu sokaklarında simitçi, kestane satıcısı, sokak çalgıcısı ve buna benzer daha birçok meslek dalında halkın içinden karakterlerle toplumsal bir mesaj vermek için objektif karşısına geçecek. Proje, fotoğraf sanatçısı Ara Güler’le başladı. Güler, proje için fotoğraf sanatçısı Eren Yiğit’e poz verdi.

        Projenin yapımcısı Savaş Uğurlu, projeye spor, sanat, ticaret ve iş dünyasından yaklaşık 50 ünlü ismin destek verdiğini söyledi. Sezen Aksu, Tarkan, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Meryem Uzerli, Burcu Esmersoy, Hande Yener, Murat Boz, Gülben Ergen, Yavuz Bingöl, Vatan Şaşmaz, Rıdvan Dilmen, Hasan Şaş, Metin Tekin ve Ümit Davala gibi birçok isimle projeye ilişkin görüşmelerinin olumlu yönde sürdüğünü belirten Uğurlu, “Projemiz, daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz son dönemde filizlenerek gelişti. Fikrin ortaya çıkmasının ardından proje, birçok STK, iş dünyası ve ünlü isimden geniş ölçüde destek gördü. Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla da fotoğraf duayeni Ara Güler’le projenin startını verdik” dedi. Uğurlu, projenin sonunda “Bütünün Parçası” ismiyle, yıllar önce yurtdışında birçok ünlünün seslendirdiği “We are the Champions” gibi bir müzik albümü de çıkarmayı planladıklarını sözlerine ekledi. Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler de “İstanbullu olmak, büyük bir şans. Çünkü bu kadar medeniyetin birleşimi sonucu ortaya son derece zengin bir kültür çıkıyor. Ben yıllarca çektiğim fotoğraflarla İstanbul’dan sokak sokak kesitleri dünyaya aktardım. Hepimiz bu toprakların ürünüyüz ve hepimiz aslında bir bütünüz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ