Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ankara'nın 14 ilçesi ve Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak 20 Kasım'da elektrik kesintisi

        Ankara'nın 14 ilçesi ile birlikte Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak illerinde bazı yerlere sabah 09.00'dan başlamak üzere 17.00'ye kadar değişen saatlerdeelektrikkesintisiuygulanacak. 20 Kasım'da Başkent'in Akyurt, Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Haymana, Kazan, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Şereflikoçhisar, Yenimahalle ilçelerine belirli saatlerde enerji verilemeyecek.

        Aynı gün Çankırı il merkezi ile Çerkeş, Eldivan, Ilgaz ilçelerinde, Karabük merkez ve Safranbolu ilçesinde, Kastamonu Daday ilçesinde, Kırıkkale merkez ile Yahşihan ilçesinde, Zonguldak Devrek ve Ereğli ilçelerine 09.00 ile 17.00 arasında değişen saatlerdeelektrikkesintisiuygulanacak.

        BaşkentElektrikDağıtım AŞ açıklamasında "İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG-AGelektrikşebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz." uyarısı yapıldı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ