Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Moda dünyasının yeni fenomeni Vinnie Woolston

        Gizem Sevinç SELVİ / HT CUMARTESİ

        Yoğun bakışları, gizemli enerjisi ve abartısız zarafetiyle Vinnie Woolston, son günlerin en çok konuşulan erkek modellerinden... Yves Saint Laurent parfümleri de kendisini kaçırmadı, yüzü yaptı. İşte Yeni Zelanda doğumlu, asi ve başına buyruk tavırlarıyla kadınları büyüleyen modelin sorularımıza verdiği kışkırtıcı yanıtlar...

        Pek çok yerde sizden bahsediliyor, fenomen siz misiniz sizce?

        Bu çok iddialı bir soru! Bunu benim cevaplamam doğru olmayabilir, ne dersiniz? Yeni fenomen miyim bilemem, bu tarz şeyleri pek de önemsemiyorum zaten. Genellikle rahat, cool ve biraz asi olduğumu söylerler. Olduğum gibi görünüyor olmak benim için yeterli.

        20’lerinizin sonlarına doğru kendinizi daha maskülen hissediyor musunuz?

        Kesinlikle! Kendimi daha olgun ve maskülen hissettiğim doğru. 20’lerimin sonlarına doğru geldikçe kendimi, kişiliğimi çok daha iyi tanımaya başladığımı fark ediyorum ama aynı zamanda kendimde keşfettiğim yepyeni şeyler de var.

        Reklam filminde peşinizden köprüler aşan müthiş cazibeli bir kadın var. Gerçek hayatta başınıza böyle bir şey geldi mi hiç?

        Tabii ki köprüleri aşan olmadı ama gerçek hayatta son derece tutkulu ve ateşli aşklar yaşadım.

        Nasıl bir kadın sizi cezbeder?

        Açıkçası öncelikle doğal ve rahat olmalı. Kendine güvenmeli, enerjik, gizemli ve biraz da umursamaz olmalı. Planı programı pek sevmiyorum, böylesi daha keyifli bence. Biraz da özgür ve marjinal olmalı, klişelerden ve etiketlerden hiç hoşlanmam.

        Vincent Cassel ve Garrett Hedlund gibi ikonik isimlerin ardından bu parfümün yüzü olmak nasıl hissettiriyor, korkuttu mu sizi?

        Açıkçası Vincent Cassel de, Garett Hedlund da YSL’nin maskülen ve baştan çıkartıcı imajına bire bir uygun isimlerdi. İkisi de kendini kanıtlamış, başarılı ve tutkulu insanlar. Onlardan sonra bu parfümün yüzü olabilmek benim için gerçekten gurur verici.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ