Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Bu hafta ne yapsak?

        HT CUMARTESİ / Selin ÖZAVCI

        KONSER/PARTİ

        21.11.2015

        ■ Nazan Öncel, %100 Music kapsamında 23.00 itibarıyla garajistanbul sahnesinde.

        ■ Emel Sayın, 21.00 itibarıyla Bostancı Gösteri Merkezi’nde dinleyicileriyle buluşacak. Doğum gününü sahnede kutlayacak Sayın, sevenlerine sürprizlerle dolu unutulmaz bir gece yaşatacak.

        ■ Bronx Pi Sahne, 21.00’den sonra Mabel Matiz konserine ev sahipliği yapacak.

        ■ Hint Okyanusu’ndaki Mauritius Adası’nda doğan ve etnik, house, tribal müziklerle dinamik bir performansa sahip olan; Buddha Bar Paris’in DJ’i Ravin, 22.30’dan sonra Izaka sahnesinde olacak.

        ■ Romanyalı Euro Dance vokalisti Alexandra Stan, 21.30’dan sonra Beyrut Performance sahnesinde olacak. Gece boyunca Pal Station 106 DJ’lerinden Festo, remix’leri ile sabaha kadar sizlerle olacak.

        ■ Vedat Sakman, 21.00 itibarıyla “Vedat Sakman 50 Yılın Senfonik Öyküsü” ile Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnede olacak.

        ■ İki Grammy’li davulcu ve besteci Terri Lyne Carrington, yeni projesi “Terri Lyne Carrington’s Mosaic Project: Love & Soul” ile 20.00 itibarıyla CRR Konser Salonu’na konuk oluyor.

        ■ Liszt, Bartõk, Kodaly, Hubay, Erkel, Brahms, Çaykovski, Sarasate, Strauss’un çalışmalarını içeren klâsik sanat eserlerinin yanı sıra Macar Çigan Müziği, Macar melodileri ve halk şarkılarından oluşan repertuvarıyla Budapeşte Gypsy Senfoni Orkestrası, 21.00 itibarıyla Ülker Sports Arena’da dinleyicilerle buluşacak.

        ■ Aşkın Arsunan, her cumartesi akşamı saat 22.30 itibarıyla 10 Karaköy, A Morgans Original Hotel içerisinde yer alan ON10 sahnesinde dinleyicileriyle buluşuyor.

        ■ Ahmet Beyler grubu, yeni albümü “Hayat Nerde”yi yayımladı. Albümün ilk konseri bu akşam Mask Live music Club sahnesinde.

        ■ Kasım ayının son Radyo Eksen Partisi, saat 22.00 itibarıyla Roxy’de gerçekleştirilecek.

        ■ Arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu, “Cumartesi Sabah Konseri” etkinlikleri kapsamında saat 11.00’de, Pera Palace Hotel Jumeirah, Grand Pera sahnesinde olacak.

        ■ Caz ve blues müziğin önde gelen müzisyenlerinin sahne aldığı Jazz Company’de, saat 22.00’de Uğur Güneş Band müzik severler ile buluşacak.

        ■ Akmerkez Cinema Pink, Metropolitan Opera’nın eserlerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Bu akşam saat 19.30’da Berg’in Lulu operası perdeye yansıyacak.

        ANKARA

        ■ Yeni albümü “Bi Dans Etsek”ten şarkılarla Bedük, 21.00’den sonra Manhattan sahnesinde olacak.

        ■ Keman virtüözü Farid Farjad, saat 21.00 itibarıyla Congresium Ankara’da bir konser verecek.

        ■ Reggae müziğin başarılı isimlerinden Sattas, bu akşam 21.30’da Noxus sahnesinde olacak.

        ■ BİS sahnesi Duygu Soylu konserine ev sahipliği yapacak.

        İZMİR

        ■ Son albümü “Eski Bir Rüya Uğruna”dan şarkılarla Teoman, 23.00’ten sonra Ooze Venue sahnesinde.

        ■ “% 100 Müzik Sunar: Gold Day” etkinliğinde Pilli Bebek, Kalben, Necati ve Saykolar ile Baber 20.00’den sonra Container Hall’de sahnede olacak.

        ANTALYA

        ■ 16. Antalya Piyano Festivali kapsamında, Hüseyin Sermet & Borusan Quartet, 20.30’da Antalya Kültür Merkezi sahnesinde olacak.

        22.11.2015

        ■ ENKA Kültür Sanat’ın gelenekselleşen “Neşeli Pazarlar Konseri”, bir kez daha geleceğin müzisyenleriyle geleceğin sanatseverlerini aynı sahnede buluşturacak. Barış İçin Müzik Orkestrası, saat 11.30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda konser verecek.

        ■ Ayda bir kez pazar akşamları, Frankie İstanbul’da gerçekleşen “Timeless Moments” etkinliği, pop müzik şarkıcısı Yeşim Salkım ile Zamansız Şarkılar Orkestrası’nı ağırlayacak.

        ANTALYA

        ■ 16. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, Antalya Kültür Merkezi sahnesinde saat 20.30’da, Beethoven Yolculuğu: Saleem Ashkar konserine ev sahipliği yapacak.

        23.11.2015

        ■ Piyanist David Helfgott, 21.30 itibarıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi’nde bir konser

        ■ Son albümü “Başucu Şarkıları 3” albümünden oluşan repertuarla Zuhal Olcay, 20.30 itibarıyla Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi’nde olacak.

        ANTALYA

        ■ 16. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında saat 20.30’da, “Rus Romantikleri’nden Çağdaş Türkiye’ye” konseriyle Şef Gürer Aykal yönetimindeki Akdeniz Filarmoni Orkestrası ve piyanist Martina Filjak, Antalya Kültür Merkezi sahnesinde olacak.

        AYDIN

        ■ Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen “yavaş yavaş” turnesi kapsamında Türkiye’nin pek çok şehrinde konserler veren Teoman, Adnan Menderes Üniversitesi Meandros Salonu’nda sahnede olacak.

        24.11.2015

        ■ “Gururla Yerli Salı Konserleri”nde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahneye çıkacak ilk isim, son albümü “Yakarım Canını” ile Ajda Pekkan olacak. Konser saat 21.00’de.

        ■ Norveç’in en önemli caz müzisyenlerinden piyanist Ketil Bjørnstad, Akbank Sanat Piyano Günleri kapsamında, saat 20.00’de Akbank Sanat sahnesinde bir konser verecek.

        ■ Efsane rock gruplarından Queen’in klasik şarkılarını özgün biçimde yorumlayan Cingi, 22.00’de Dorock Stage sahnesinde oalcak.

        ■ Jolly Joker sahnesi, 21.00 itibarıyla Demet Tuncer “Seksenli Yıllar” etkinliğine ev sahipliği yapacak.

        ■ Pinhani, saat 20:00’de Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü Necmettin Tanyolaç Salonu’nda Kilyos Etkinlikleri kapsamında dinleyicileri ile buluşacak.

        MUĞLA

        ■ Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi, “yavaş yavaş” turnesi ile yollara düşen Teoman’a ev sahipliği yapacak.

        25.11.2015

        ■ Soprano Ece İdil, arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu; Hakan Çelik moderatörlüğünde, “Arpejli Liedler ile Bir Avrupa Gezisi” konseriyle saat 20.00’de Martı Istanbul Hotel’de bir araya gelecek.

        ■ Rock grupları Kök ve Kes, saat 21.00’de Bronx Pi Sahne’de olacak. ■ Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, saat 20.00’de Türkçe pop müiğin sevilen ismi Nil Karaibrahimgil konserine ev sahipliği yapacak.

        ■ Electro-rock’ı dance-punk tarzıyla harmanlayan Pony Pony Run Run, XXF Very Very French Festival kapsamında saat 21.30’dan sonra Babylon Bomonti sahnesinde olacak.

        ■ 2014 yılında İstanbul Devlet Opera ve Balesi Brass Sanatçıları tarafından kurulan BrasSolist Quintet, 20.00’de Summart Sanat Merkezi sahnesinde bir konser verecek.

        ■ Suzi’nin Turtası ile Demirhan Baylan, saat 22.00’de KadıköySahne’yi paylaşacak.

        26.11.2015

        ■%100 Metal, saat 21.00’de, müzik kariyerinde 30. yılını dolduran Brezilyalı thrash metal efsanesi Sepultura’yı garajistanbul’da ağırlayacak.

        ■ Piyanist Danilo Rea, saat 20.00’de Akbank Sanat sahnesinde dinleyiciyle buluşacak.

        ■ Yaylı çalgılar dörtlüsü Hagen Quartet, 20.00’de CRR Konser Salonu’nda sahnede olacak.

        ■ Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi sahnesi, saat 20.00 itibarıyla, Borusan Quartet konserine ev sahipliği yapacak.

        ■ Renaud Garcia-Fons’un kontrbası ve Derya Türkan’ın kemençesiyle bir araya geldikleri müzik projeleri Silk Moon, XXF Very Very French Festival kapsamında saat 21.30’da Babylon Bomonti sahnesinde olacak.

        ■ Cellopianoduo Genç Nefeslerle konseri saat 20.30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu sahnesinde yer alacak.

        ■ Selen Servi, her perşembe saat 22.30 itibarıyla 10 Karaköy, A Morgans Original Hotel içerisinde yer alan ON10 sahnesinde dinleyicileriyle buluşuyor.

        ANTALYA

        ■ 16. Antalya Uluslararası Piyano Festivali kapsamında Antalya Kültür

        Merkezi, saat 20.30’da Rachmaninov Anatolian Project konserine ev sahipliği yapacak. Piyanist Güldiyar Tanrıdağlı’nın ilk solo albümü “Rachmaninov Anatolian”; Rachmaninov’un solo piyano eserleri ve lied’lerini Anadolu enstrümanlarıyla buluşturduğu projesi...

        27.11.2015

        ■ DJ Suat Ateşdağlı, saat 23.00 itibarıyla Sweet November Party ile Sortie kabininde olacak...

        ■ garajistanbul sahnesi rock müziğin başarılı isimleri Bulutsuzluk Özlemi, Aylin Aslım ve Malt’ı aynı gecede ağırlıyor... Kapı açılış 21.30.

        ■ Hayko Cepkin, 22.00’den sonra Dorock Stage sahnesinde bir konser verecek.

        ■ Deep house’un önde gelen temsilcilerinden Phonique, Roxy sahnesini şenlendirecek. Kapı açılış 22.00’de.

        ■ Bağımsız rap kollektifi Chinese Man, XXF Very Very French Festival kapsamında 22.30’dan sonra Babylon Bomonti sahnesinde olacak.

        ■ Pilli Bebek, 22.30’dan sonra KadıköySahne’de bir konser verecek.

        ■ Jolly Joker’de sahne, 22.00’den sonra Cem Adrian’ın olacak.

        ■ Rock grubu Redd, 21.00’de Bronx Pi Sahne’de bir konser verecek.

        ■ Pascal Contet ve Miguel Chevalier 21.00’de Borusan Müzik Evi’nde.

        ■ Caz piyanisti Nilüfer Verdi, 22.00’de Jazz Company’de bir konser verecek.

        ■ Her cuma akşamı saat 22.30’da Özay Bakır, 10 Karaköy, A Morgans Original Hotel içerisinde yer alan ON10 sahnesinde dinleyiciyle buluşacak.

        ANKARA

        ■ Route sahnesi, saat 21.30’dan sonra, Kesmeşeker konserine ev sahipliği yapacak.

        ■ ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu’nda, saat 20.30’da Zuhal Olcay konseri var.

        ■ Vikings dizisinin müziklerini yapan Norveçli grup Wardruna, saat 21.00’de MEB Şura Salonu sahnesinde olacak.

        ■ Ece Göksu Trio, 19. Uluslararası Ankara Caz Festivali kapsamında saat 20.00’de Samm’s Bistro’da izlenecek.

        VİZYON

        Brangelina Hayatın Kıyısında

        Angelina Jolie’nin yönetip Brad Pitt, Mélanie Laurent ve Melvil Poupaud’yla kamera karşısına geçtiği Hayatın Kıyısında, 1970’lerin Fransa’sında eski bir dansçı olan Vanessa ve Amerikalı bir yazar olan kocası Roland’ın hikâyesine odaklanıyor... 10 yıllık evliliğin sonunda ilişkilerinin kriz aşamasına geldiği dönemde çift, yeni taşındıkları Fransız sahil kasabasındaki insanlar sayesinde kendilerini daha da yakından tanımaya başlarlar.

        Gizemli Gerçek ortaya çıkacak mı?

        Billy Ray’in yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Oscar ödüllü oyuncular Nicole Kidman, Julia Roberts ve Oscar adayı Chiwetel Ejiofor’ın rol aldığı Gizemli Gerçek, 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles’ta kurulan anti-terör özel ekibine seçilmiş Bölge Savcılığı Dedektifi Jess Cobb, FBI Dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan karakterlerine yoğunlaşıyor.

        3 kuşak kadının ilişkisi Annem

        Nanni Moretti’nin yönetip Margherita Buy, John Turturro, Giulia Lazzarini ve Nanni Moretti’nin rol aldığı Annem, sinema dünyasında tutunmaya çalışırken özel hayatını da dengede tutmaya çalışan yönetmen Margherita’nın öyküsünü anlatıyor. Ergen bir kız, şahane bir anne, bir de kendini beğenmiş Amerikalı film yıldızı... Yeni filmini bitirmeye çalışan kadın yönetmenin dertleri bunlar...

        Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2

        Francis Lawrence’in yönetip Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth ve Sam Claflin’in rol aldığı Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2’de; Katniss, Panem ulusuyla bir savaş içerisindeyken Başkan Snow ile yüzleşiyor. Yakın arkadaşları Gale, Finnick, Peeta ve bir grup ile birlikte Panem halkına özgürlüklerini kazanmalarında yardımcı olabilmek için hayatlarını büyük tehlikeye atarak 13. Bölge’den ayrılıyorlar...

        YEME-İÇME

        ■ UNIQ İstanbul, lezzet duraklarına Mezedaki’yi ekledi... 2012 yılında, ailesi İstanbullu olan Rum Meri Çevik Simyonidis tarafından butik bir meze evi olarak Bebek’te açılan Mezedaki, genişlettiği mönüsü ile Maslak’taki UNIQ İstanbul’a taşındı. Deniz Biber Eyüboğlu ortaklığıyla açılan Mezedaki, önceliğini İstanbul mutfağına veriyor. Türk, Yunan ve dünya mutfağından seçme lezzetler de denenebilir...

        ■ 1920’lerden günümüze İstanbul klasikleri arasında önemli bir yer tutan ünlü Rus restoranı Rejans’ın usta şefler tarafından hazırlanan klasik mönüsünün yanında modern Rus yemeklerinden örnekler sunan mutfağı, damaklarda eşsiz tatlar bırakırken birbirinden lezzetli içkiler geceyi unutulmaz kılıyor.

        ■ Galata’nın gurme restoranı Robin’s Kitchen mevsime göre değişen mönüsünü kış aylarına uyarladı... Mönüde soğan çorbasından midye vongoleye, ahtapot carpaccio’dan minekopa kadar zengin seçenekler var.

        ■ Atelier Nespresso Stockholm, Sao Paulo, Zürih, San Sebastian ve Antwerp’ten sonra İstanbul’da… 25-26 Kasım’daki SALT Galata programında ünlü şeflerin yönetiminde günde 2 buluşma düzenlenecek, şeflerin birlikte tasarladıkları 5 yemeklik mönü, Nespresso Grand Cru’ların eşleşmeleriyle sunulacak.

        SERGİ

        ■ Pera Müzesi, 10. yıl kutlamalarına iki yeni sergiyle devam ediyor. Video sanatının önemli örneklerini bir araya getiren Bu Bir Aşk Şarkısı Değil: Video Sanatı ve Pop Müzik İlişkisi ile sanatseverleri Türk resminin tarihinde bir yolculuğa çıkaran Üryan, Çıplak, Nü: Türk Resminde Bir Modernleşme Öyküsü sergileri 7 Şubat tarihine kadar gezilebilir.

        ■ EKAV / Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı iki ayrı disiplinden sanatçıyı bir araya getiriyor. Ressam Aydın Arkun ve heykeltıraş Nilay Özenbay’ın eserleri; Soyut Yansımalar isimli karma sergide 24 Kasım-25 Aralık tarihleri arasında Ekavart Gallery’de görülebilir.

        ■ Zorlu PSM ve artnivo.com işbirliğiyle gerçekleşen; herhangi bir ana başlık altında toplanmayan, mekândan bağımsız işlerden oluşan Reloaded sergisi 24 Ocak’a kadar Zorlu PSM Sanat Galerisi’nde görülebilir.

        ■ Yeni sanat akımı olarak kabul gören mobil fotoğrafçılığın Türkiye’deki başarılı temsilcilerinden H-Art Collective, Mobile adlı sergisi ile 16 Aralık’a kadar İstanbul Fotoğraf Galerisi’nde izleyici ile buluşuyor.

        SAHNE / PERFORMANS

        ■Sokağın ruhundan doğan breakdans ile toprağın gücünü yansıtan Anadolu dansları, Red Bull Anadolu Break dans gösterisi ile aynı sahnede buluşuyor. Prömiyerini 9 Ekim’de İstanbul’da yapan gösteri, yine İstanbul’daki gösteriyle turnesini tamamlayacak. Red Bull Anadolu Break, son kez 24 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de TİM Show Center’da sergilenecek.

        ■ Disney ve Broadway’in orijinal, ödüllü ve olağanüstü Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast) müzikali dünya turnesi kapsamında 26-29 Kasım tarihlerinde ilk kez Ankara’da Congresium’da sahnelenecek.

        ■ AnadoluJet’in 2012 yılından itibaren çocukları sanatla buluşturan projesi AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun hazırladığı yeni müzikli çocuk oyunu Mucize Sensin sahnelenmeye başlandı. İshak 2. Tekgül tarafından oyunlaştırılan ve yönetilen oyun, bugün ve 28 Kasım tarihinde, saat 14.00’te Ankara Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde izlenebilir.

        ■ Saint-Exupery’nin dünya klasiği Küçük Prens masalından esinlenerek sahnelenen Küçük Prens ve Çiçek tiyatro oyunu, bugün saat 11.00’de; Alaaddin’in Sihirli Lambası tiyatro oyunuysa yarın saat 11.00’de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek.

        ■ İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin yeni sezon (İDOB) eseri; Yekta Kara’nın sahneye koyduğu, bestesi Selman Ada’ya ait olan Başka Dünya operası bugün ve 25, 26, 27, 28 Kasım tarihlerinde saat 20.00’de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Sahnesi’nde izlenebilir.

        ■ Hollanda Kraliyet Tiyatro Oyuncusu Nilgün Yerli’nin YerliYersiz isimli kabaresi ile çıktığı Türkiye turnesinin finali, 27 Kasım saat 20.30’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek.

        BAŞKA NE VAR

        ■ Vialand, İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliğiyle tüm öğretmenlere en anlamlı hediyeyi sunuyor. Vialand Tema Park; öğretmenlere, sevdikleriyle güzel bir gün, macera, adrenalin ve eğlence hediye ediyor. 24-30 Kasım tarihleri arasında Vialand Tema Park’ta, sınırsız eğlence öğretmenler için ücretsiz, aileleri veya yanlarında getirecekleri yakınlarına ise yüzde 50 indirimli olacak.

        SİNEMA

        ■ BM’nin 30 Kasım-11 Aralık tarihlerinde Paris’te düzenleyeceği İklim Değişikliği Taraflar Konferansı’na (COP21), muhtemel bir yeni küresel anlaşmayı tartışmak üzere 190’dan fazla ülkenin hükümet temsilcisi katılacak. Bu büyük toplantıyla sera gazı salımının azaltılmasına dair mevcut taahhütlerin geçerliliğinin biteceği 2020 yılından önce, dünya çapında salımını azaltacak yeni kararlarda anlaşmaya varılması hedefleniyor. Konferans, iklim değişikliğinde geri dönülemez bir sürece girilmesini engellemek için ‘son şans’ olarak niteleniyor. SALT Beyoğlu, 2015 Paris İklim Konferansı paralelinde, herkesi çevre üzerindeki bireysel ve küresel etkileri sorgulamaya teşvik eden, iklim değişikliği odaklı Bu son şansımız mı? programını başlatıyor. 27 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek ilk program kapsamında, iklim değişikliğiyle doğrudan ilişkili çevre meselelerinde çeşitli eylem ve araştırmaları irdeleyen sekiz belgesel filmin gösterimi yapılacak.

        ■ Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği tarafından ülke sinemamızın inşa faaliyetlerinin önünü açmak ve geleceğin sinemasına işaret edebilmek motivasyonuyla düzenlenen Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nin üçüncüsü 27 Kasım’a dek İstanbul’da gerçekleşiyor. Dün başlayan III. Boğaziçi Film Festivali’nde ulusal ve uluslararası kısa kurmaca ve belgesel filmlerin yanı sıra bu yıl ilk defa uluslararası uzun metraj filmlere de yer veriliyor. Aralarında Journey to the Shore, Our Everyday Life ve Chasuke’s Journey filmlerinin de yer aldığı 11 filmin prömiyerine de ev sahipliği yapan festival boyunca sinemaseverler için usta sinemacıların katılacağı paneller, forumlar, atölye çalışmaları

        ■ Ankara Sinema Derneği’nin düzenlediği Gezici Festival, 21’inci yolculuğuna hazırlanıyor.

        26 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak festival, her yıl olduğu gibi Ankara’dan yola çıkacak; 26 Kasım-2 Aralık’ta Çankaya Belediyesi’nin katkılarıyla Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecek başkent gösterimlerinin ardından, 4-7 Aralık tarihleri arasında Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla Bursa’da Sanat Mahal’e konuk olacak ve yolculuğunu, 9-10 Aralık’ta Kastamonu Üniversitesi Medya ve İletişim Topluluğu’nun katkılarıyla Kastamonu’da tamamlayacak. Gösterimleri her yıl olduğu gibi bu yıl da yönetmen ve oyuncuların katılımıyla gerçekleşecek Türkiye 2015 Bölümü; yine en yeni, heyecan verici ve bol ödüllü filmleri izleme fırsatı sunuyor.

        ■ 26-27 Kasım tarihlerinde Pera Müzesi’nde gerçekleştirilecek 100. Doğum Yılında Haldun Taner Sempozyumu’nda, Haldun Taner’in edebiyata ve tiyatroya katkıları ele alınacak. Sempozyum, kuramla sahne arasındaki bağın güçlenmesini önemseyen ve yazılarında tiyatronun bilimsel yanını vurgulayan Haldun Taner’in yapıtları ile tiyatroya olan katkılarını değerlendirmeyi hedefliyor. Sempozyumun son günü olan 27 Kasım saat 17.30’da yapımcılığını İstanbul Tiyatro Festivali’nin üstlendiği, yönetmenliğini Selçuk Metin’in yaptığı Haldun Taner Belgeseli’nin gösterimi gerçekleştirilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ