Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Mecidiyeköy ve Şirinevler'de trafik çilesi başladı

        GAZETE HABERTÜRK

        MECİDİYEKÖY’de metro çalışması, Şirinevler’de ise minibüs terminali ve zeminaltı otopark projesi çalışmaları nedeniyle sürücüler, bu iki bölgede trafik çilesi yaşamaktan endişe ediyor. İstanbul’un iki bölgesinde sürücüleri, trafik çilesi endişesi sardı. Bahçelievler/ Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi çalışmaları nedeniyle E-5 havaalanı istikametinden Şirinevler girişi trafiğe kapatıldı.

        Yol önceki gece saat 23.00’te kapatılırken araçlar E-5 Bahçelievler yanyol girişten yönlendirildi. 1 yıl sürmesi planlanan çalışmalar tamamlandığında İstanbul’daki ulaşımın en kritik noktasında, 404 araç kapasiteli zeminaltı otoparkı, zemin üstünde de 65 minibüs kapasiteli bir terminal yer alacak.

        150 GÜN ŞİŞLİ TRAFİĞİ BÖYLE OLACAK

        Mecidiyeköy ve Şirinevler’de trafik çilesi başladı Mecidiyeköy’de kapalı yollar şöyle:

        1. Şişli-Mecidiyeköy istikametinde: Büyükdere Caddesi’nin, Aytekin Kotil Caddesi ile Ortaklar Caddesi arasında kalan kesiminde trafik 2 şerit verilecek, yaya geçiş koridoru oluşturulacak.

        2. Mecidiyeköy-Şişli istikametinde: Aytekin Kotil Caddesi ile Ortaklar Caddesi arasında kalan Bahçeler Sokak üzerinden (1 gidiş-1 geliş) verilecek. Mecidiyeköy Yolu Caddesi’nden araçlar D-100 Karayolu altındaki Bağlantı Yolu ile önce Geçit Sokak ve ardından Abide-i Hürriyet Caddesi’nden ilerleyerek Büyükdere Caddesi’nin Şişli tarafına ulaşacak. Aytekin Kotil’in Büyükdere Caddesi bağlantısı kısmında ise trafik ışığı düzenlemesi ile taşıtların Şişli yönüne katılımı sağlanacak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ