Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün oluşan Venüs-Uranüs karşıtlığıyla ilişkilerimiz konusunda dikkatli olalım. Kopuşlar, ayrılıklar devrede olabilir. Farklı davranmak isteğiyle partnerimize karşı asi, huysuz ve söz dinlemez tavırlar içinde olabiliriz. İşlerimiz için sorumlulukla ilerlemek önem kazanabilir. Ay’dan alacağımız olumlu açılarla duygusal olarak keyfimizi artırabiliriz.

        KOÇ

        Sevdiğiniz insanla ilişkinizde kopuşlar ve sorunlar oluşabilir. Maddi anlamda güzel gelişmeler içinde olmanız duygusal olarak hayata daha iyimser bakmanıza neden olabilir.

        BOĞA

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla sorunlarınıza çözüm üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Bugün, danışmanlık almak ve başka insanların tavsiyelerine kulak vermek isteyebilirsiniz.

        İKİZLER

        Çözümsel yaklaşımlarınız birçok işi halletmenize kolayca sebep olabilir. İnsanlarla bağlantınızı kuvvetli tutabilirsiniz. Parasal konularda ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.

        YENGEÇ

        Aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde iletişiminiz artabilir. Sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Size keyif veren konuları öğrenmek, bu konuları konuşmak isteyebilirsiniz.

        ASLAN

        Aile hayatınızda sorunlarınıza çözüm bulmak ve önemli konuları konuşmak için uygun bir gün olacak. Bugün, ailenizle ilgili günlük işlerinizi keyifle ve kolaylıkla halledeceksiniz.

        BAŞAK

        İletişimsel konularda önemli konuşmalar ve anlaşmalar karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı konuları konuşmak ve çözmek anlamında olumlu bir hafta olacak.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizle yapacağınız planların yanı sıra, önemli iş görüşmelerine hazırlıklı olun. Maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Önemli bir parasal anlaşma gündeme gelebilir.

        AKREP

        Hayatınızla ilgili konularda önemli görüşmeler içinde olacaksınız. Kendinizi anlatmak, fikirlerinizi dile getirmek önemli olacak. Kariyerinizdeki adımlarınızı sağlama almak isteyebilirsiniz.

        YAY

        Geçmişte yaşanmış bazı konuları hatırlayabilir ve üzerinizde etkisi olan olayları çözümleme arzusunda olabilirsiniz. Önemli fikirlerinizi insanlara anlatmadan önce planlamalarınızı iyi yapın.

        OĞLAK

        Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda önemli fikir ve çözümler üretebilirsiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde konuşmalarınızla herkesin ilgisini çekebilirsiniz.

        KOVA

        İş hayatınızda önemli konuşmalar ve görüşmeler içine girebilirsiniz. Toplum önünde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Girişimde bulunacağınız konularda sonuca ulaşacaksınız.

        BALIK

        Yabancılarla yapılacak işlerinizde, medya, eğitim, seyahat, ticaret alanlarınızda önemli görüşmeler ve konuşmalar içine girebilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler öne çıkabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ