Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün saat 00.44’te İkizler burcunda ters açılarla dolunay oluşuyor. İletişime ve satışa yönelik işlerimizde bazı sonuçlara ulaşabiliriz. Yakın çevremizdeki insanlarla birtakım sorunlar yaşamaya açık olacağız. Karmaşalar, belirsizlikler, hayatımızın günlük akışındaki sorunlar bizi cesaretsizliğe ve hayal kırıklığına sürükleyebilir. Değişim için uygun bir zaman dilimi değil. Kalıcı kararlarımızı bu dolunayda almamaya özen göstermeliyiz.

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        Bugün doğduysanız; yaratıcı, sanatkâr, sezgili ve iradeli bir insansınız. Geleceği önceden hissedebiliyorsunuz. Buna göre hareket ederseniz birçok engelden ve zorluktan kolaylıkla sıyrılırsınız. Mücadeleli ve karmaşık bir yaşantınız olsa da güçlü iradenizle istediğiniz şeylere ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Herkese kolayca inanmayın. Bu sene, duygusal hayatınızda bazı zorlanmalar oluşabilir.

        KOÇ

        Bu dolunay iletişimsel konularda hassas birkaç gün geçirmenize neden olabilir. Yakın çevrenizle dengeyi iyi sağlayın. Kendinizi işinizde, sorumluluklarınızda başarısız ve yetersiz hissetmeniz mümkün.

        BOĞA

        Parasal konulara odaklanacaksınız. Bir para konusu gündeme gelebilir veya beklediğiniz bir para gecikebilir. Parasal konularda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi mutsuz veya yetersiz hissedebilirsiniz.

        İKİZLER

        Özel hayatınızda hassas birkaç gün sizi bekliyor. Sorumluluklarınızdan kaçmayın ve yapmak zorunda olacaklarınızın sizi bunaltmasına izin vermeyin. İş hayatınızda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

        YENGEÇ

        Dolunay, bir olayın içyüzünü ortaya çıkarabilir. Kadersel etkilerle yüzleşebilirsiniz. İş hayatınızdaki oluşumların karşılığında bazı hayal kırıklıkları oluşabilir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza bu süreçte çok dikkat edin.

        ASLAN

        Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin. Hassaslıklar sosyal çevre ortamlarında sizi yakalayabilir. Ortaklaşa parasal konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız size ağır gelebilir.

        BAŞAK

        Aile hayatınızda ortaya çıkacak bir olay iş ve kariyer hayatınıza yansıyabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda birkaç gün hassaslıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Özel hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz.

        TERAZİ

        Seyahat ve eğitim konularında hassaslıklara açıksınız. Alacağınız haberlerin doğruluğunu kontrol edin, zira kolay inanıyor olacaksınız ve aldanmalara açıksınız. İş hayatınızda yetersizlikleriniz oluşabilir.

        AKREP

        Dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı tetikleyecek. Riskli işlerden kaçınmalısınız. Maddi kazançlarınıza odaklanmışken ortaya çıkacak bir borç veya ödeme sizi zorlayabilir. Kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz.

        YAY

        Özel ilişkilerinizde ve evlilik hayatınızda bazı hassas kararlara açık olmalısınız. Aile hayatınızda yaşayacağınız bazı hayal kırıklıkları ve sorunlar kendinizi mutsuz ve yetersiz hissetmenize neden olabilir.

        OĞLAK

        İşinizde önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Kafanızdaki planlarla bire bir doğrultuda ilerleyecek olan oluşumlar gözünüzü korkutmasın. İletişimsel konularda kendinizi mutsuz ve cesaretsiz hissedebilirsiniz.

        KOVA

        Aşk hayatınız ön plana çıkabilir. Varsa çocukla ilgili oluşumlar gündeminizde yer edecek. Maddi konularda, sosyal ortamlarda kolay demoralize olmaya ve kendinizi yetersiz hissetmeye açıksınız.

        BALIK

        Ailenize odaklanacaksınız. İş hayatınızda aldığınız kararların doğruluğunu ailenizle birlikte sorgulayabilirsiniz. İşle ilgili sorumluluklarınızı yeteri kadar karşılayamadığınızı fark edip hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ