Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        KOÇ

        İletişim yanınızın aktif olmasına rağmen, üzerinizde kimseyle temas haline geçmeme hissi olabilir. Yakın çevre alanlarınızda ilginç ve biraz da abartılı gelişmelere şahit olabilirsiniz.

        BOĞA

        Kafanız ticaret alanlarınızda iyi çalışabilir veya önemli bir işi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde karışıklıklar oluşabilir. İnsanlar sizi yanıltabilir.

        İKİZLER

        Ailevi konularda duygularınızı abartmaya meyilli olacaksınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şu sıralar çok önemli ve bazen bu sorumluluklardan sıkıldığınızı hissediyorsunuz.

        YENGEÇ

        Birtakım konuşmalar, gün içinde aklınıza geldikçe sizi zorlayabilir. Gün içinde dış ortamlarda, iş konularında unutkanlıklar etkili olabilir. Dış ortamlarda çok oyalanmamalısınız.

        ASLAN

        İletişime veya organizasyona dayalı işlerinizde, toplantı ve görüşmelerinizde olumlu etkileriniz olabilir. Bugün, sosyal ortamlar veya özel hayatınız arasında gelgitler yaşayabilirsniz.

        BAŞAK

        Bugün iş sorumluluklarınız artacak. Göz önünde olacak, işlerinizi yarına bırakmamak için koşturacaksınız. Aileniz ile sosyal ortamlar arasındaki dengede birtakım sapmalar olabilir.

        TERAZİ

        Araştırma ve eğitim konuları gündeminizde olacak. Seyahatler ve hukuki konular hayatınızın merkezine yerleşebilir. Yapacaklarınızın karşılığını alacak, önemli hareketlerde bulunacaksınız.

        AKREP

        Eksik işlerinizi halletmelisiniz. İç sesiniz sizi önemli olaylar konusunda uyarabilir ve siz bu uyarı doğrultusunda bir yol izleyebilirsiniz. Duygularınızı herkesle paylaşmaktan kaçınacaksınız.

        YAY

        Bugün ortaklaşa işleriniz veya özel hayatınızla ilgili konular gündeminizde yer alacak. Birkaç gündür bu alanlarda yaşadığınız stres sizi yormuş olabilir. Çevrenizden destek alacaksınız.

        OĞLAK

        Bugün, iş ve hizmet alanlarınızdaki oluşumları hızlandırmak isteyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde abartılı bir iyimserlik içinde olabilirsiniz. Önemli insanlardan destek alacaksınız.

        KOVA

        Sanatsal işlerde ve aşk hayatınızda dış kaynaklardan güzel destekler görebilirsiniz. Maddi konularda üzerinizde aşırı bir iyimserlik olabilir. Sosyal ortamlarınızdaki bazı konuşmalara dikkat edin.

        BALIK

        Aile hayatınızdaki bazı karışıklıklar canınızı sıksa da olayları gözünüzde büyütmemeye çalışın. Duygusal olarak kendinizi keyifli hissedeceksiniz. İş hayatınızda daha net olmalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ