Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün sabah saatlerinde oldukça keyifli etkiler altındayız. Tembellik yapabilir, güzelliğimize daha fazla vakit harcayabiliriz. Öğlen saatlerine kadar Ay boşlukta olacağı için önemli işlerden uzak duralım. Öğleden sonra iş hayatımızda kendimizi etkili bir şekilde gösterebiliriz. Yapılması gerekenler konusunda titiz yönlerimiz öne çıkacak ancak akşam saatlerinde kafa dalgınlıkları ve yanılgılar oluşabilir.

        KOÇ

        Geçmişe yönelik düşünceler kafanızda yer edebilir. Sevdiklerinize karşı kafanız karışık olabilir. Öğleden sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çalışma temponuz hızlanacak.

        BOĞA

        Ev hayatınızdaki yoğunluğunuz yerini aşk hayatınıza bırakabilir. Hayattan almanız gereken keyfi akşam saatlerinde hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız kafanızı bulandırabilir.

        İKİZLER

        Tüm işlerinizi hızlıca halledip geri kalan zamanda evinizde olmanın özlemini çekebilirsiniz. İş sorumluluklarınız sizi yoruyor. Aile hayatınız gündeminizin merkezinde olacak.

        YENGEÇ

        Bugün sabah saatlerinde maddi konularda halledilmesi gereken işlerinize vakit ayıracaksınız. Öğleden sonra, iletişim trafiğiniz hızlanacak. Vereceğiniz sözlere dikkat edin.

        ASLAN

        Kişisel kararlarınızı uygularken biraz zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde parasal konularda dalgınlıklarınız olabilir. Bugün, her şeyi hemen halletmek istiyor olacaksınız.

        BAŞAK

        Özel hayatınızda bazı konularda kafanız net olmayacak. Yine de kendinizi canlı ve hareketli hissedeceksiniz. Bir sözünüz varsa yerine getirmek için isteksiz olabilirsiniz.

        TERAZİ

        Birkaç gün boyunca iş alanlarınızda yapmanız gerekenlere yoğunlaşabilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Aile hayatınızda bazı içsel stresler oluşabilir.

        AKREP

        Arkadaşlarınızla vakit geçireceğiniz ve sosyal ortamlarda bulunacağınız birkaç gün sizi bekliyor. Hayatınızı yeniden yapılandırırken çevrenizden destek almak önemli olacak.

        YAY

        Göz önünde olacağınız birkaç gün içindesiniz. Bugün önemli işleriniz varsa kafanız dalgın ve karışık olabilir. İyimserlikle hareket etmeniz, sıkıntılarınızı aşmanızı sağlayacak.

        OĞLAK

        Bugün yapacağınız görüşmeler ve konuşmalarda biraz dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Her şeyi gözünüzde büyütmeyin. Grupsal işlerinizden şans sağlayabilirsiniz.

        KOVA

        Birkaç gün boyunca ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. İş hayatınızda beklediğiniz destekleri rahatlıkla alabilirsiniz. Biraz daha gayretli olmanızda yarar var.

        BALIK

        Özel hayatınızda kafanız karışık olabilir. Hareketlerinizin belirsizliği sizinle bir arada olan insanların da kafasını karıştırıyor. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte hareket edin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ