Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2016 İstanbul Yılbaşı Programları(son gün!)

        Osman YENİLMEZ/ HABERTURK.COM

        oyenilmez@haberturk.com

        İstanbul 2016 yılbaşı programları, rezervasyonları için artık saatleriniz kaldı. İstanbul'da yaşıyor ve Yılbaşında 2016'ya iyi bir organizasyon ile girmek istiyorsanız haberimizi mutlaka okumalısınız. İşte Yılbaşında gidebileceğiniz en iyi mekanların listesi...

        Rixos Pera İstanbul Otel

        Limitsiz alkol, Kırmızı et ürünleri, canlı müzik ve gecenin ilerleyen saatlerinde otelin en üst katında yer alacak Dj performansı ile Rixos Pera İstanbul Otel kişi başı 370 TL ücretle sizlere güzel bir yılbaşı gecesi yaşatmayı bekliyor.

        Rezervasyon: 0212 377 70 00

        Adres: Kamerhatun Mah. Mesrutiyet Cad. No:44 Tepebaşı TAKSIM - ISTANBUL

        Kitchenette

        Samimi ortamıyla dikkatleri çeken Kitchenette, 2016 Yılbaşı Gecesinde de güzel bir ortam ile sizler İçin hazırladı. Canlı müzik, Dj performansları ve yemek dışında gece içerisinde birkaç sürpriz ile geceye renk katacaklarını açıklayan Kitchenette yetkilileri, yılbaşı organizasyonu için misafirlerinin rezervasyonunu bekliyor.

        Geniş içki ve kokteyl menüsüyle de dikkat çeken Kitchenette, misafirlerini berry tadı ile tatlanan bir köpüklü şarap olan “Testatoraso” ile karşılayacak.

        Bebek ve Erenköy Kitchenette şubelerinde sunulacak yılbaşı menüsünün soğuk başlangıç lezzetleri arasında “Narenciye marineli somon gravlaks” ve “Dereotlu hardal sos ile servis edilen pancar kreması ile haşlanmış bıldırcın yumurtası” bulunurken, sıcak başlangıçlarda da “Fırınlanmış enginar ve keçi peyniri” ve “Naneli kabak sos ile cevizli domates marmeladı” bulunuyor.

        Ana yemek olarak dileyen misafirler “Fırında Fener Balığı” ya “da Ağır ateşte pişmiş dana yanağı” arasından seçimlerini yapabilecekler.

        Yeni yıla özel hazırlanan “Baharatlı vanilyalı krema ve Puddingli tart” ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak da mümkün.

        Gece servisinde yer alan “Fransız soğan çorbası, karamelize soğan ve eritilmiş peynir" de uzun yılbaşı akşamına lezzetli bir son olacak.

        DJ performansının gece boyunca yemeğe eşlik edeceği Kitchenette Bebek ve Erenköy şubeleri keyifli atmosferleri ve özel yılbaşı menüleri ile yeni yıla eğlenceli bir başlangıç hazırlıyor.

        Yılbaşı menüsü özel fiyatı kişi başı içki hariç 135 TL’dir.

        Rezervasyon: 0212 287 11 61

        Adres: İpek Sokak. Bebek / İstanbul

        Kiss The Frog

        Kırmızı ahşap duvarları, bambu dekorasyonu ve kendine has lezzetleri ile Rumeli Hisarı’nda deniz ürünleri konseptine yepyeni bir soluk getiren Kiss The Frog, yılbaşı gecesine özel Gül Etker imzası taşıyan benzersiz menüsü ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

        Kiss The Frog’un Sevruga Havyarlı Somon Tartar, Levrek Ceviche, Uzolu Kalamar, Ege otları eşliğinde Ahtapot Izgara, Deniz Mahsüllü Mini Siyah Lahmacunu ile geceye başlayan misafirler Kiss The Frog usulü Kum Midyeli ve Istakozlu Spagetti ile lezzet yolculuğuna devam ederken, ‘After Eight’ Profiterol ile lezzetin doruklarına çıkacak. Kiss The Frog tamamen kendine has lezzetlerden oluşan özel menüsü ile konuklarına sıcak ve samimi atmosferinde unutulmaz bir Yılbaşı gecesi yaşatacak.

        Tamamen doğal ve taze ürünlerle hazırlanmış, Gül Etker’in yaratıcı yorumlarıyla sunulan çok özel lezzetlerin yanı sıra DJ performansının gece boyunca yemeğe eşlik edeceği Yılbaşı akşamında Kiss The Frog misafirleri, Boğazın eşsiz manzarasına karşı yeni yıla keyifli ve leziz bir başlangıç yapacak. Menü fiyatının kişi başı 180 TL olduğu bu geceye dahil olabilmek için aşağıdaki numaradan yetkililerle iletişime geçebilirsiniz.

        Telefon: 0212 287 73 20

        Adres: Yahya Kemal Cd. No:4 Rumeli Hisarı / İstanbul

        Moda Saklı Köşk

        Moda Saklı Köşk, Anadolu’dan Dünya’ya açılan kırmızı kapısının ardında Noel’e özel hazırlanan tatlarla sizlere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

        Moda Saklı Köşk, Noel’i kutlamak, Noel ruhunu yaşamak ve bu günün bir parçası olmak isteyenler için 24 Aralık Perşembe akşamına özel bir menü hazırladı. Çerkes tavuğundan taramaya, kestaneli lahana sarmasından isli ete uzanan zengin menüsü ile misafirlerini ağırlıyor. Moda Saklı Köşk, menünün finalini geleneklere uygun olarak kestaneli hindi dolması ve balkabaklı tarte tatin ile yapıyor.

        Gece boyunca dj tarafından çalınacak Noel şarkıları ise özel lezzetlere eşlik ediyor. Böylece Moda Saklı Köşk sizlere unutulmaz bir Noel gecesi sunuyor.

        Özel Noel menüsünün fiyatı iki kadeh yerli içki ile kişi başı 165TL, limitsiz yerli içki ile kişi başı 185TL’dir.

        Adres: Caferağa Mah. Cem sok. No:6 Moda-Kadıköy/İstanbul

        Telefon: 0216 418 26 23

        Jolly Joker İstanbul

        Jolly Joker İstanbul'da 2016'ya girerken müzik dünyasının sevilen grubu Yeni Türkü sizi sevilen parçaları ile yalnız bırakmayacak. Jolly Joker'de yerinizi ayırtmak için elinizi çabuk tutup rezervasyon yaptırmalısınız. Zira rezervasyonlar şimdiden başlamış gibi görünüyor.

        Jolly Joker yılbaşı biletlerini Biletix'den satın alabilirsiniz.

        Rotana Hotel

        Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da hizmete açtığı Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana’da sevdikleriyle birlikte yeni yılı güzel bir müzik ve enfes yemekler eşliğinde karşılamak isteyenleri ağırlayacak. Anadolu yakasındaki özel davet ve etkinliklerin yeni adresi Elmas Balo Salonu’nda, 31 Aralık akşamı canlı müzik, lezzetli yemekler ve sürprizlerden oluşan bir kutlama hazırlayan Rotana, yeni yıl yemeği için özel bir menü sunuyor.

        DJ ve orkestra performansı ile eğlenceli anların yaşanacağı gecede yapılacak çekilişle konuklar çeşitli hediyeler de kazanacak. Çekiliş sonucunda 1 kişiye 2 kişilik 1 gece (kahvaltı dahil) konaklama, 2 kişiye 2 kişilik akşam yemeği ve 2 kişiye 2 kişilik öğle yemeği hediye edilecek. Talihli kişiler hediyelerini 29 Şubat 2016 tarihine kadar kullanabilecek.

        Ödüllü şef Rafet İnce tarafından hazırlanan yılbaşı menüsü, modern meze tabağı (Bibere sarılı kısır, domates içinde patlıcan salata, Çerkez tavuğu, füme somon, yaprak sarma, tartalet içerisinde humus, Japon fasulyeli zeytinyağlı enginar, cevizli kabak, fesleğenli levrek, domates, salatalık, beyaz peynir) ile başlıyor. Ara sıcak olarak ceviz ve nar ekşisi sos ile közlenmiş biber ve içli köfte ikram ediliyor. Ana yemek olarak iki seçeneğin bulunduğu menüde ıspanak kreması, kekikli kuzu sos ile ağır ateşte pişirilmiş kuzu kol, firik pilavı veya mevsim sebzeleri, kestane ve kendi sosu ile fırında hindi dolması ve iç pilav yer alıyor. Tatlı tabağında ise beyaz çikolata ve keçiboynuzu parfe (Çarkıfelek meyve sos ve portakal şekerlemesi eşliğinde) bulunuyor.

        Serpme mevsim meyveleri (Yeşil - Siyah üzüm, mandalina, nar, muz, çilek, kivi ve kaşık ayva) ikramının da yer aldığı leziz menünün yanı sıra konuklara 24.00’ten sonra işkembe çorbası ikram edilecek.

        Otelde konaklamayı tercih eden misafirlere ise yeni yılın ilk günü 07.00 – 10.00 arası kahvaltı ve 10.00 – 13.00 arası brunch hizmeti sunulacak.

        İstanbul’un Anadolu yakasında Maltepe’de yer alan “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” Bağdat Caddesi ile önemli iş, eğlence ve alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunuyor. Uzun ve kısa dönem konaklamalar için uygun özellikte odaları bulunan oteller, metroya yürüme mesafesinde ve Bağdat Caddesi’ne ise 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Kişi başı menü fiyatının 199 TL olduğu ve 1 Ocak günü saat 02.00’a kadar sürecek yılbaşı programı DJ performansı ve orkestranın müzikleri ile renklenecek.

        Adres: Altayçeşme Mah., Samanyolu Sk. No:23 Maltepe

        Telefon: 0216 500 77 77

        Hilton İstanbul Bosphorus

        Alışkanlıklarından ve kaliteden vazgeçemeyenlerin tercihi Hilton İstanbul Bosphorus’ta 2 ayrı yeni yıl kutlaması alternatifi var. Boğaz manzaralı Bosphorus Terrace Restaurant’ında yılbaşı eğlencesine zengin açık büfe yemek servisi, canlı ızgara istasyonu, Hilton’un geniş şarap kavından seçilmiş şarap ve yerli içkiler eşlik edecek. Gece boyunca süren canlı müziklerin ardından DJ performansı olacak. Bu özel gecenin kişi başı fiyatı, özel şampanya kokteyli ikramı ve limitsiz yerli içecekler dahil 595 TL. Balo Salonu'ndaki yeni yıl kutlaması ise oldukça görkemli. Gece Şadırvan’da, şampanya, özel içeceklerin ve ikramların sunulduğu kokteylle başlayıp Balo Salonu’ndaki kutlamayla devam edecek. DJ performansı ile saat 03:00’e kadar sürecek eğlencenin kişi başı fiyatı 650 TL.

        Adres: Harbiye, Cumhuriyet Cd. 50 D, 34367 Şişli/İstanbul

        Telefon:(0212) 315 6000

        Conrad İstanbul Bosphorus

        Sevilen sanatçı Yalın, 2016’ya sevenleriyle Conrad İstanbul Bosphorus’un ihtişamlı Balo Salonu’nda merhaba diyecek. Gala yemeğinin sunulacağı ve 450 TL’den başlayan bu muhteşem gecenin biletleri Conrad İstanbul Bosphorus ve Biletix üzerinden alınabiliyor. Gecenin gala yemeği menüsünde ise geleneksel Türk mezeleri, deniz ürünleri, Adapazarı ördeği ve Konya küflü peynirli kiş, kırmızı şaraplı antrikot, sütlü çikolatalı ve mochalı ‘dacquoise’ , gece çorbası gibi zengin tatlar bulunuyor. Yeni yılı Yalın ile karşılayacak misafirlere özel, Manzara Restaurant’ta geç kahvaltı dahil iki kişilik konaklama paketleri ise 1340 TL + KDV’den başlıyor.

        İstanbul’un ve Boğaz’ın tadını çıkarmak isteyenler için bir diğer seçenek de otelin 14’üncü katında bulunan Summit Bar & Terrace. Misafirlerini şampanya ile karşılayacak ve DJ performansıyla sabahın ilk ışıklarına dek devam edecek gecede gurme menü, limitsiz yerli içki dahil kişi başı 695 TL’ye sunuluyor. Sadece saat 23.30’da başlayacak partiye katılmak isteyenler için ise bu eğlence limitsiz yerli içki dahil kişi başı 315 TL.

        Conrad İstanbul Bosphorus, 31 Aralık’ta otelde konaklamak isteyenlere de özel bir konaklama paketi sunuyor. Summit Bar’da yılbaşı yemeği ve Manzara Restaurant’ta geç kahvaltı dahil Boğaz manzaralı süitte iki kişilik özel konaklama paketi 3.350 TL + KDV.

        Yeni yılı evinden karşılamak isteyenler için Conrad İstanbul Bosphorus lezzetli yılbaşı yemeklerini masanıza getiriyor. 48 saat önce siparişini verebileceğiniz fırında bütün hindi, yaban mersinli sos, iç pilav, kestane sosu ile servis ediliyor. 1 kg fiyatı 105 TL.

        Ayrıca, 24 Aralık akşamı Manzara Restaurant’ta Noel yemekleriyle donatılmış açık büfe akşam yemeği limitsiz yerli içki dahil kişi başı 205 TL.

        Adres: Cihannüma Mah. Saray Cad. No: 5 Beşiktaş-İstanbul

        Telefon:0212 310 25 25

        Pera Palace Hotel Jumeirah

        Her şehrin ‘’Yılbaşı Balosu’’ denildiğinde akla gelen bir oteli vardır. İstanbul’un ki de Pera Palace Hotel Jumeirah… Yılbaşı gecesi, otelin Grand Pera Balo Salonu; özel orkestranın, dans müziğinden Türkçe ve yabancı pop şarkılarına, Latin, salsa ve tangodan unutulmaz caz klasiklerine kadar zengin müzik repertuarıyla şenlenecek. Canlı DJ performansıyla devam edecek gecenin lezzet önderliğini ise Şef Arif Kemal Doğan yapıyor. Zengin yılbaşı menüsünün başlangıcı; karides tartar, palamut pastırması, marine deniztarağı eşliğinde servis edilen “Deniz ürünleri varyasyonu” olacak. Ardından “Porcini mantarı consomme” ve trüf aromalı balkabağı eşliğinde “Hindi etli lazanya” sunulacak. Bu lezzet şöleni limitsiz yerli içki ve müzik ziyafetiyle birlikte kişi başı 545 TL.

        Adres: Mesrutiyet Cad No: 52, Tepebasi, 34430 İstanbul

        Telefon:(0212) 377 4000

        Radisson Blu Bosphorus

        İstanbul’da "Boğaz en güzel nereden izlenir" sorusuna verilebilecek ilk cevaplardan biri Ortaköy! Bu sıcacık ve Boğazı kucaklayan semtte bulunan Radisson Blu Bosphorus Hotel’de yılbaşı geçirmek ise elbette çok özel. Konuklarına yeni yıla özel tatlar ile hazırlayan otel, geceyi renklendirecek yeni yıl şarkıları ve canlı DJ performansında da iddialı!. StarBoard Restaurant’ta yılbaşına özel sunulan menüye sınırsız şarap dâhil. Kişi başı fiyatıysa 225 TL. Pupa Terrace’da ise orkestranın eşlik edeceği menünün kişi başı fiyatı 375 TL.

        Adres: Çırağan Cd. No:46, 34349

        Telefon:(0212) 310 1500

        Olivium Anatolia Restaurant 2016 Yılbaşı Menüsü

        BAŞLANGIÇLAR

        Ciğer Pate (Közlenmiş Renkli Biber İle)

        Kıtır Milföyde Avakado Püreli Somon Kulesi

        Dana Rosbeef (Tane Hardal Ve Üç Renkli Biberler İle Tatlandırılmış)

        Flambe Edilmiş Havuç Taratoru

        Kızartılmış Ilık İsli Çerkez Peyniri

        Girit Usulü Baharatlı Peynirli ve Cevizli Ezme

        Narenciye Aromalı Kereviz Salatası

        ARASICAK

        Kızartılmış Risotto Topları (Cheddar Peyniri Dolgulu, Havuç Püresi Ve Fesleğen İle)

        SALATA

        Bahçıvan Salatası (Roka Yeşillikler, Kırmızı Pancar, Ceviz Ve Kurutulmuş Domates İle)

        ANA YEMEK

        Ağır Ateşte Fırınlanmış Hindi Dilimleri

        (Rosemary İle Tatlandırılmış, Baby Patates, Brokoli Ve Gravy Sos İle) & Izgara Bonfile (Mantar Sos İle)

        TATLI

        Kestaneli Ve Çikolatalı Trüffle Pasta (Tane Vişneli Sos Ve Dondurma İle)

        SINIRSIZ İÇECEK

        CANLI MÜZİK

        ORYANTAL SHOW

        Silivri Park Hotel Park Roof Restaurant 2016 Programı

        Silivri Park Hotel Park Roof Restaurant'ta Muhteşem Ses ve Yorumuyla Erhan Bilgin ve Ardından Dj Furkan'nın Performansıyla Devam Edecek Bu Unutulmaz 2016 Yılbaşı Gecesinin bedeli 170 TL..

        Yılbaşı Balosu ve Açık Büfe Sabah Brunch İle Birlikte İki Kişilik Standart Odalarda İse 175 TL Fark Ödeyerek Konaklayabilirsiniz.

        Zengin Yılbaşı Menüsü Ve Limitsiz Yerli Alkollü – Alkolsüz İçeceklerin Yanı Sıra Oryantal Şov, Yılbaşı Çekilişleri İle Dağıtılacak Birbirinden Değerli Hediyeler De Sizleri Bekliyor.

        Yılbaşı Menüsü;

        Geleneksel Meze Tabağı

        Sebzeli Strudel

        Körpe Yeşillikler Salatası

        Dana Nuar

        Fildişi Nuga

        Mevsim Meyveleri

        Limitsiz Yerli İçki

        Çorba Servisi (gece Sonunda)

        Telefon: 0 (212) 727 28 00

        Adres: Sanatkarlar Cd. No.2 34570 Silivri İstanbul

        Hilton ParkSA İstanbul

        Eşsiz Boğaz manzarasıyla Cloud 7 Restaurant zengin açık büfesiyle konuklarının Hayallerini Gerçekleştirecek. Kutlama, sabahın ilk ışıklarına kadar DJ performansıyla sürecek. Yeni yıl eğlencesinin fiyatı, limitsiz yerli içki dahil kişi başı 495 TL.

        Cloud 7’da yılbaşı yemeği ve geç kahvaltı dahil iki kişilik konaklama paketi 1.380 TL + KDV. Ayrıca Nişantaşı ve çevresinde yemek yemeği tercih ederseniz sonrasında konaklama için yürüyüş mesafesindeki Hilton ParkSA İstanbul’da konaklama ve kahvaltı iki kişi 490 TL + KDV.

        Hilton ParkSA İstanbul, 2016 Yılbaşı Akşamı İçin Sizlere Harika Bir Akşam Yemeği Hazırladı. Noel lezzetlerinden oluşan özel menünün KDV dahil 180TL.

        Rezervasyon: 0212 310 12 00

        Adres: Vişnezade Mh., Bayıldım Cd. No:12, 34357 Beşiktaş/İstanbul

        The Grand Tarabya 2016 Yılbaşı Programı

        Tarabya Koyu’nda, Boğaz’ın en güzel köşesinde yeni yılı karşılamak 2016 yılına gelir gelmez yapacağınız en güzel jest olabilir. The Grand Tarabya'da yılbaşı kendinize de vereceğiniz en güzel hediye! Böyle eşsiz bir lokasyona yılbaşı gecesi için iki farklı kültürün yaşandığı bir program yakışırdı!

        Deniz ürünlerini seviyorsanız Yunan müzikleri eşliğinde sirtaki yapabileceğiniz Limani Restoranı tercih edebilirsiniz. Burada kişi başı ücret 550 TL. Ya da kırmızı et seviyorsanız, pop şarkılarıyla dans edebileceğiniz The Brasserie'de kendinize bir yer ayırabilirsiniz. Bu bölüm ise; 490 TL.

        Adres: Haydar Aliyev Cd. Tarabya İstanbul

        Telefon:(0212) 363 3300

        Sumahan on The Water

        Yılbaşı anlayışınız sürprizlerle karşılanmaksa bu arzunuzun İstanbul’daki karşılığı elbette Sumahan on The Water . Çengelköy’deki Sumahan on The Water Hotel, keyifli müzik ve lezzetli bir menü eşliğinde beklenmedik sürprizlerle sizi şaşırtacak bir geceye davet ediyor.

        Otel restoranın geleneksel hale getirdiği terasa yerleştirilen varillerde yakılacak ateş etrafında yeni yıla girerken görkemli havai fişek gösterilerini de kaçırmamış olacaksınız. Yeni yıl gecesi için hazırlanan menünün kişi başı fiyatı ise 295 TL.

        Adres: Çengelköy Mah. Kuleli Cad. No:43, 34684 İstanbul

        Telefon: (0216) 422 8000

        Shangri-La Bosphorus

        Tarihi Yarımada’dan Ortaköy’e kadar uzanan eşsiz Boğaz manzarasına hakim Shangri-La Bosphorus İstanbul, unutulmaz bir yılbaşı için ilk tercihlerinizden biri olmaya aday! Çin ve egzotik Kanton mutfağının iddialı lezzetlerini sunan yeni yıl programı 20:00'da başlayacak.

        7 aşamalı yılbaşı menüsü caz kuarteti eşliğinde sunulacak. Shangri-La Bosphorus'ta bulunan, Japon lezzetleriyle ünlü mekan IST TOO'nun deniz ürünleriyle hazırlanan yılbaşı menüsüne eğlenceli bir orkestra eşlik edecek. Mekanda vejetaryenler için özel bir yılbaşı menüsü de bulunuyor. Cam kenarındaki masalarda kişi başı fiyatı; 750 TL normal masalarda; 650 TL. Şimdiden yerinizi ayırtmanız da fayda var!

        Adres: Hayrettin İskelesi Sok. Beşiktaş-İstanbul

        Telefon: (0 212) 275 88 88

        St. Regis Istanbul

        Ülkemizde henüz yeni sayılan ve Nişantaşı’nın kalbinde beklentilerin ötesinde bir konaklama deneyimi sunan St. Regis Istanbul’un yılbaşı programına göz attınız mı? St. Regis New York, kurucularından Caroline Astor’un düzenlediği görkemli partiler ile dillere destan olmuş ve çok konuşulmuştur. St. Regis Istanbul bu mirası, rafine sunumlar ile devralarak yeni yıl gecesine taşıyor.

        31 Aralık gecesi Astor Balo Salonu'nda Barbaros ile unutulmaz anlar yaşamanız mümkün. Bırakın Executive Chef Gürcan Gülmez’in hazırladığı, Barbaros ve orkestrasının eşlik ettiği menü sizi baştan çıkartsın. Gece yarısından sonra kutlamalar canlı DJ performansı ile devam ediyor. Bu sürprizlerle dolu gecenin ücreti ise kişi başı 950 TL.

        Adres: Mim Kemal Oke Cad. No 35, Sisli, 34367

        Telefon:(0212) 368 0000

        Elite World Jazz Company

        İstanbul’un kalbi Taksim’de uzun yıllardır müzik severleri bir araya getiren Jazz Company, İlham Gencer ve İpek Dinç Yüce’nin birlikte sergileyecekleri özel performans ile yeni yıla farklı bir başlangıç öneriyor. Sınırlı sayıda misafirin ağırlanabileceği yılbaşı gecesinde, ünlü caz sanatçısı İlham Gencer ve onun keşiflerinden genç vokal İpek Dinç Yüce, yılbaşı özel repertuarları sahne alıyor olacaklar.

        Ünlü caz sanatçısı İlham Gencer ve onun keşiflerinden genç vokal İpek Dinç Yüce, yılbaşına özel hazırladıkları repertuarları ile farklı bir gece yaşatmaya hazırlanıyorlar.

        Jazz Company 2016 özel yılbaşı gala menüsünde; söğüt talaşında tütsülenmiş roastbeef, keten tohumlu ekmek üzerinde somon tartin, tartolet üzerinde patlıcan salatası, nar taneli enginar kalbi, mandalina üzerinde kereviz salatası, dereotlu kabak mütebbel, zeytinyağlı yaprak sarma, ezine peyniri, isli peynir, salatalık carpacıo ve cherry domatesten oluşan Noel Tabağı, ara sıcak olarak gün kurusu domates sos ve meyve şurubu ile tatlandırılmış, bahçe yeşillikleri ile sunulan ıspanaklı ve istiridye mantarlı Vol au vent yer alıyor. Menüde ana yemek olarak isli okyanus tuzu ve taze baharatlarla marina edilmiş, fırında hindi tandır, kestaneli iç pilav, tatlı olarak ise cramberry sos ile sunulan orman meyveli pannacotta yer alıyor.

        Limitsiz yerli içki, çay, kahve ve petite four çeşitlerinin yer aldığı zengin içecek ikramının yanı sıra gece yarısından sonra arzu eden konuklara mercimek ve işkembe çorbası ikram ediliyor olacak.

        Tüm sezon boyunca her Cuma ve Cumartesi akşamı 22:00-01:00 saatleri arasında canlı caz performansları, blues müzik dinletileriyle, caz severlerin gözdesi Jazz Company’de İlham Gencer & İpek Dinç Yüce performansı ile keyifli bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler için, 2016 özel yılbaşı gala yemeği menüsü ve sınırsız yerli içki dahil Jazz Company yılbaşı programı bedeli kişi başı 180 TL.

        Adres: Şehit Muhtar Cad. No: 42 Taksim İstanbul

        Telefon: 0212 313 83 83

        Park Bosphorus Hotel

        2016’ya sevdikleriyle eğlenerek ve muhteşem lezzetler tadarak harika bir başlangıç yapmak isteyenler, bu yıl Gümüşsuyu Restaurant’ta yeni yıla ‘merhaba’ diyecek. Gecede geniş repertuarıyla sahne alacak olan Nihan Akın, Gümüşsuyu Restaurant’ta misafirlerine benzersiz bir müzik ziyafeti verirken, restoranın ödüllü şefleri tarafından hazırlanan yılbaşı ‘Gala Yemeği’, konuklara unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatacak.

        Park Bosphorus Hotel’in özenle hazırladığı yılbaşı programı, Gümüşsuyu Restaurant da tadına doyulmaz bir ‘Gala Yemeği’ ile başlayacak. Yemeği gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Nihan Akın’ın büyüleyici sesi renklendirecek. Gümüşsuyu Restaurant, minik misafirleri içinde açık büfe de birbirinden özel lezzetler hazırlıyor. Ayrıca gece boyunca bir palyaço da çocuk misafirlere eşlik edecek. Gecenin sonunda dileyen misafirler, Park Bosphorus Hotel’in bahçe ve şehir manzaralı lüks odalarında konaklayabilecek.

        Park Bosphorus Hotel, tüm bunların yanı sıra hazırladığı özel yılbaşı programında minik misafirlerini de unutmadı. 1 Aralık’tan itibaren Noel Baba, hediyeleri ile oteldeki çocuklara yeni yıl sevincini yaşatmaya başlıyor.

        Şölen Tadında Yılbaşı Yemeği

        Gümüşsuyu Restaurant’ın birbirinden enfes tatlı buluşturan özel Yılbaşı Menüsü’nde; Yılbaşına özel kabuklu deniz ürünleri kombinasyonu; elmalı alaska yengeç salatası, lime ve bergamot ile marine edilmiş ıstakoz, tavada kızartılmış deniz tarağı, kinoa salatası eşliğinde servis edilecek. Lezzet şöleninin devamında ise zencefilli bal kabak çorbası’nın ardından ördek timball, ördekli baklava kesesi, portakallı kendi sosu ile servis edilirken, mandalina ve nane sorbe ile lezzet yolculuğu devam edecek. Menüdeki sıcak lezzetlerde; taze baharatlı organik hindi sarma, tereyağlı kestaneli pilav, brüksel lahana kreması, yıldız kök sebze, yaban mersini ve hindi sos ile veya dana madalyon; patlıcanlı gnocchi, dağ mantarları yahnisi, domates reçeli ve füme demi-glace sos eşliğinde tercih edilebilecek.

        Deneyenlerin aklını başından alacak bu eşsiz damak ziyafetinin ardından unutulmaz bir final için tatlı olarak; çikolata zarf içerisinde kestaneli mousse, lebkuchen dondurma ve orman meyveleri sosu ile birlikte servis edilecek. Park Bosphorus Hotel, kişi başı 450 tl, 0-4 yaş arası ücretsiz, 4 yaş ve üzeri için 300 tl fiyatlandırma ile misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

        Adres: Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No: 8

        Telefon: 0 (212) 377 88 88

        Ağva Mad Sea Beach Hotel

        Limitsiz alkollü veya alkolsüz içecekli, akşam yemeğini ve keyfinize keyif katacak canlı müzik performansı sizleri bekliyor!

        Kahvaltı ve Akşam Yemeği Dahil, Çift Kişilik Eğlence Dahil Yılbaşı Konaklaması 449 TL!

        Muhteşem deniz manzarası ile eğlenceler, içecekler, leziz yemekler, yeni bir gün ve muhteşem kahvaltının doyasıya tadını çıkarın.

        Rezervasyon: 0 (216) 744 10 44

        Adres: İmrenli Köy. İmrenli Cad. No:167-169-171, Sile Agva ., 34980 İstanbul

        Hilton Convention Hall 2 (Ozan Doğulu)

        Türkiye’nin en iyi prodüktör ve DJ’leri, 31 Aralık gecesi Hilton Convention Hall 2’de gerçekleştirilecek İstanbul’un en prestijli yılbaşında performans gösterecek. Ozan Doğulu, Suat Ateşdağlı, Erdem Kınay, Doğuş Çabakcor'un performanslarını sergileyeceği gecede, muhteşem dans şovları ve daha birçok sürprizle İstanbul'un kalbi 31 Aralık'ta yılbaşı için özel hazırlanacak olan Hilton Convention Hall 2’de atacak. 149 TL'den başlayan fiyatlarla katılabileceğiniz gecenin biletlerini biletix'ten temin edebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ