Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        KOÇ

        Bugün güzel haberler alarak kuruntularınızdan kurtulabilirsiniz. Bir seyahat planınız varsa, bugün bazı işlerinizde sıkışmalar oluşabilir. İş alanlarınızda güçlü insanlardan desteğiniz olacak.

        BOĞA

        Farklı yerler ve çevrelerde kendinizi gösterebilir, evinizde otursanız bile değişik bir şeyler yapmanın peşinde koşabilirsiniz. Arkadaşınızla yapılacak bir seyahat çok hoşunuza gidebilir.

        İKİZLER

        Kafanız sorumluluklarınızla çok meşgul, iş alanlarınızda bazı detayları gözden kaçırabilirsiniz. İş alanlarınızda ciddi adımlar söz konusu. Özel hayatınıza da gereken özeni göstermelisiniz.

        YENGEÇ

        Bugün sizden farklı insanlarla bir araya gelmek ve onların programıyla gününüzü geçirmek isteyeceksiniz. Bu ortamlar sevdiğiniz kişinin ortamı olabilir. Duyacaklarınız canınızı sıkmamalı.

        ASLAN

        Sevdiğiniz kişinin maddi durumuyla ilgili konular gündemde olabilir veya ortaklaşa alışveriş yapabilirsiniz. İş ortamlarınızda yaşadıklarınızı paylaştıkça sevginiz ve güveniniz artacak.

        BAŞAK

        Sevgi dolu, anlayışlı ve karşı tarafın isteklerine yönelik bir gün geçireceksiniz. Aşk hayatınızda güçlü etkilere sahipsiniz. Evde sevdiklerinizle anlaşmakta bazı zorlanmalar oluşabilir.

        TERAZİ

        Rahatça işlerinizi halledebilir ve kendinize yönelik bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle konuşmalarınız gün içinde hızlanacak ama onlarla aynı doğrultuda hareket edemeyebilirsiniz.

        AKREP

        Bugün oldukça keyifli ve romantik bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla rahat iletişime geçebilir, bir yerlere giderek vaktinizi harcayabilirsiniz. Bu aralar kendinize yatırım yapmalısınız.

        YAY

        Bugün ev ve aile ortamınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Para konularında bu aralar gücünüzü ortaya koyacaksınız. Davranışlarınızla istekleriniz gün içinde örtüşmeyebilir.

        OĞLAK

        Yakın çevrenizle ve iletişim halinde olduklarınızla oldukça keyifli birgün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizi hayat kararlarınızda desteklemesi hoşunuza gidecek.

        KOVA

        Parasal konularda iyimser tavrınızı sürdürecek, gün içinde para harcamaya meyilli olacaksınız. Fırsatlar kapınızda ama siz bu fırsatları istediğiniz koşullara çevirmekte zorlanıyorsunuz.

        BALIK

        Sevdiklerinizle bir arada olmayı tercih edeceksiniz. Yalnız bazı konuşmalar ve görüşmeler pek hoşunuza gitmeyebilir. Arkadaşlarınızın sizi desteklediğini unutmayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ