Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün Güneş, Oğlak burcuna geçecek. Kimliğimizde ciddi, pratik ve sorumluluk alan yönlerimiz ön plana çıkacak. Parasal konular hayatımızda önemli bir yer tutabilir. Ayrıca yönetim ve idareyle ilgili her türlü konu da ön plana çıkmaya başlayabilir. Kendimizi her anlamda güvende hissetmek önem kazanacak. Bu nedenle ilişkilerimizi tartma ihtiyacı hissedebiliriz.

        KOÇ

        1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz.

        BOĞA

        1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız şartlar lehinize olacak.

        İKİZLER

        Güneş, 1 ay boyunca ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kimliğinizi ön plana çıkaracak. Bu alanlarda kendinizi göstereceksiniz.

        YENGEÇ

        1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Bu süreçte şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir.

        ASLAN

        Kimliğinizi 1 ay boyunca iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, çok çalışabilirsiniz.

        BAŞAK

        Hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler ve sportif faaliyetlerde etkili bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Aşkı arayan ve isteyenler için bulacakları bir dönem geliyor.

        TERAZİ

        Bu 1 ay boyunca aileniz her şeyden önemli olabilir ve çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu süreçte onlarla ilgilenebilirsiniz.

        AKREP

        Kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstereceksiniz. Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık ve ulaşım alanlarında iş yapanlar için oldukça güzel bir dönem olacak.

        YAY

        Maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında kimliğinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Kazancınızı artırmaya başlayacaksınız.

        OĞLAK

        Düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme olacak, fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.

        KOVA

        Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye özen göstermelisiniz. 1 yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve 2016’nın atılımları için planlar yapmalısınız.

        BALIK

        Kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda ve grupsal işlerde göstermeye başlıyorsunuz. Geleceğinizi düşüneceğiniz bir dönem olacak. Sosyalliğiniz giderek artıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ