Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün devreye giren Venüs- Jüpiter olumlu açısıyla hayatımıza güzel şanslar ve teklifler gelebilir. İlişkilerimizde istediğimiz sonuçları almaya yatkın olacağız. Alışverişte ve güzellik temalarında abartıdan uzak duralım. Yarın da Merkür-Jüpiter olumlu açısı devreye girecek. Bu günlerden elimizden geldiği kadar yararlanmaya, faydalanmaya çalışmalıyız.

        KOÇ

        İş alanlarınızda güzel fırsatlar karşınıza gelecek. Maddi konularda yapılması gerekenleri rahatlıkla halledeceksiniz. Bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz çok hızlı akacak.

        BOĞA

        Bugün, mevcut ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyacak bir evlilik veya nişan teklifi alabilirsiniz. Partnerinizle oldukça romantik etkileşimleriniz var. Hayat sizi birçok açıdan destekleyecek.

        İKİZLER

        Aile hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Bir ev alım satımı konusunda güzel şanslara sahip olacaksınız. Aile hayatınız için yapmanız gerekenleri kolayca halledebilirsiniz.

        YENGEÇ

        Bugün, çocuk konularında güzel ve etkili bir iletişim içinde olabilirsiniz. Bir yandan da özel hayatınızda yakın çevrenizle beraber yapacağınız güzel planlar devreye girebilir.

        ASLAN

        Aile ve iş hayatınızda bolluğu, bereketi, güzellikleri tadacağınız bir gün olacak. Aile hayatınızda parasal kazançlarınız artabilir. Sosyal ortamlarda çevrenizdekileri etkileyeceksiniz.

        BAŞAK

        Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda çok güzel fırsatlar ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Güzel planlar ve etkili iletişimler sizi çok mutlu edebilir. Kariyerinizde kendinizi göstereceksiniz.

        TERAZİ

        Hem parasal konularda, hem de aile ve emlak işlerinizde güzel şanslarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda önemli tekliflere hazır olun. Kendinizi birçok açıdan mutlu hissedeceksiniz.

        AKREP

        Sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızdan güzel teklifler alabilirsiniz. Bu teklifler hem iletişimsel işlerinizi hem de kişisel kararlarınızı destekleyen türden olabilir. Şanslı günler içindesiniz.

        YAY

        Parasal işlerden çok güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde çok güzel teklifler karşınıza gelebilir. Özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz.

        OĞLAK

        Geleceğiniz adına alacağınız kararlar bereketli olacak. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız tatil planları sizi heyecanlandırabilir. İşlerinizi düzgün bir şekilde tamamlayacaksınız.

        KOVA

        Kariyerinizdeki güzel ilişkiler size parasal teklifler olarak dönebilir. Kalabalıklar içinde şanslı olacaksınız. Aşkta sizi harekete geçirecek konu ve olaylar etrafınızda cereyan edecek.

        BALIK

        Sevdiğiniz insanla hayatınızı güzelleştirecek romantik oluşumlara hazırlıklı olun. Gelecek planlarınızla ilgili oluşumlarda ve sosyal çevrenizle ilgili işlerinizde şansınız yüksek olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ