Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Yılbaşında hangi mekanda ne var?

        Selin ÖZAVCI / HABERTÜRK CUMARTESİ

        ■ Park Bosphorus Hotel’in özenle hazırladığı yılbaşı programında, 2016’ya sevdikleriyle eğlenerek ve muhteşem lezzetler tadarak harika bir başlangıç yapmak isteyenler, Gümüşsuyu Restaurant’ta gala yemeğiyle başlayacak. Yemeği, gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Nihan Akın’ın büyüleyici sesi renklendirecek.

        ■ 10 Karaköy, A Morgans Original’in içerisindeki Rudolf, yılbaşına gecesine özel mönüsüyle damakları şenlendirirken, Allen Hulsey performansıyla konuklarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

        ■ Cunda Fora Butik Otel, Cunda’nın güzelliklerinin yanı sıra yılbaşına yakışır sürprizleriyle ve hamam, sauna ve şömine gibi olanaklarla yılbaşında da misafirlerine huzuru vaat ediyor.

        ■ İtalyan mutfağı tutkunlarının değişmez adresi Da Mario Kalamış, lezzetli yemeklerin yer aldığı mönüsü ve özel DJ performansıyla yılbaşı gecenizin çok özel geçmesini sağlıyor. 19.30’da başlayacak DJ Burçin Ozan’ın performansıyla eğlence, gecenin geç saatlerine kadar devam edecek.

        ■ Dalyan Club’ün balo salonunda Zeynep Savacı ve Grup Bluecat & Plus ile geçmişten günümüze birbirinden güzel şarkılarla yeni yıla girebileceğiniz gecede usta şeflerin hazırlayacağı özel tatlara, geceyi renklendirecek yılbaşı şarkıları eşlik edecek.

        ■ Elite World Prestige Otel’in balo salonunda gerçekleşecek yılbaşı programında Seda Söz sahne alacak.

        ■ Four Seasons Aqua Restaurant, 5 bölümden oluşan leziz bir sofra hazırlıyor. Four Seasons Hotel Sultanahmet ise yeni yıl coşkusunu sevdikleriyle paylaşmak isteyen herkese tüm gece sürecek canlı müzik ve DJ performansı ile hafızalardan silinmeyecek bir anı hediye ediyor.

        ■ Ege ve Akdeniz lezzetlerini aynı mutfakta buluşturan Frankie İstanbul’un yılbaşı için hazırlanan mönüsü; seçkin lezzetlerden oluşuyor. Gece, Ödül ve Funk Alaturka grubunun canlı performansıyla renklenecek.

        ■ Hilton İstanbul Bosphorus’ta geceye, Şadırvan’da şampanya, özel içeceklerin ve ikramların sunulduğu kokteylle başlayıp balo salonundaki kutlamayla devam edilebilir. Lübnan restoranı Al Bushra’ta konuklar canlı Türkçe müzik, dansöz şovu ve ilerleyen saatlerde canlı DJ performansı ile gecenin keyfini çıkaracak. Bir diğer alternatif ise Veranda Terrace’ta DJ ve perküsyon performansı.

        ■ Holiday Inn İstanbul City, yeni yıla renkli ve eğlenceli bir program ile girecek. Naar Restoran’da yılbaşı yemeği ile başlayan gece, DJ performansı ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

        ■ DJ performansının gece boyunca yemeğe eşlik edeceği Kitchenette Bebek ve Erenköy şubeleri özel yılbaşı mönüleriyle yeni yıla eğlenceli bir başlangıç hazırlıyor.

        ■ İstanbul Boğazı’nın en nadide köşesinde konumlanan Lacivert restoran, yılbaşına özel çok lezzetli bir mönü hazırladı.

        ■ Mandarin Oriental Bodrum, yeni yıla şehrin stresinden uzakta, keyifli bir tatil ile girmeyi tercih eden misafirlerine 5 aşamalı gala yemeği sunuyor.

        ■ Marriott Hotel Şişli’de 31 Aralık gecesi balo salonunda Onka Creative Media Grup ve Okan Karacan yönetiminde ışık şovları, muhteşem gösteriler ve farklı lezzetler içeren keyifli bir yılbaşı partisi gerçekleşecek.

        ■ Yeni yılı Marmaris’te karşılamak isteyen misafirlerini Martı Resort Hotel, alternatif paketler ve lezzetli mönüsüyle ağırlayacak.

        ■ Mövenpick Hotel Istanbul, AzzuR Restaurant’ta popüler parçaların keyfini çıkaracağınız canlı müzik ve DJ performansı ile özel bir yılbaşı mönüsü hazırladı. Skyline Club Lounge’da düzenlenecek yılbaşı partisindeyse house müziğin Türkiye’deki önemli temsilcilerinden DJ GrooveU / Kemal Öztürk sahne alacak.

        ■ Kapadokya’da mimari dokusu ve konseptiyle dikkat çeken Museum Hotel, bölgenin masalsı güzelliği ve romantizmi ile sizi yeni yılda özel bir başlangıç yapmaya davet ediyor.

        ■ Radisson Blu Bosphorus Hotel, Starboard Restaurant, Pupa Terrace ve Cruise Lounge and Bar’daki organizasyonlar ile 2016’nın ilk saatlerini unutulmaz kılmaya aday.

        ■ Şehrin kalbinde yer alan Raffles İstanbul Zorlu Center, Arola ve Rocca’da yeni yıl yemeği; Long Bar’da DJ performansı alternatifleriyle, yılın yorgunluğunu geride bırakmayı sağlayacak özel program seçenekleri sunuyor.

        ■ Richmond İstanbul terasında bulunan Peyderpey Restaurant’ta Türk ve dünya mutfağının nefis tatlarıyla birlikte alternatif bir programla yeni yıla giriş yapabilirsiniz.

        ■ Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yılbaşı akşamı için canlı müzik ve lezzetli mönü eşliğinde özel bir kutlama programı hazırladı. Ayrıca, yeni yılı otellerin Elmas Balo Salonu’nda karşılayacak misafirleri sürpriz hediyeler de bekliyor.

        ■ Mimarisiyle Rönesans Çağı’nda mistik bir yolculuğa çıkaran, her odasında ayrı bir hikâye anlatan, mönüsünde şövalyelerin sofrasından Ortaçağ lezzetlerinin yer aldığı Sacred House, yılbaşında da konuklarını masal diyarına davet ediyor.

        ■ Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Balo Salonu’ndaki eğlencede Ceyl’an Ertem ve Bora Duran’ın canlı performanslarıyla konuklar eğlenceli saatler yaşayacak. Ceremony Balo Salonu’nda Ege Esintisi Buzuki Serkan ile Rum Tavernası alternatifi sunuyor.

        ■ Sumahan On The Water Hotel içinde yer alan Tapasuma Restoran, arp, keman ve akordeondan oluşan trio ile de müzik ziyafeti yaşatacak. Gecenin ilerleyen saatinde terasta varillerde yakılacak ateş etrafında, konuklar yeni yıla girecek.

        ■ The Galliard, yılbaşına özel leziz mönüsü ve sürprizleriyle misafirlerine özel bir gece yaşatmaya hazır.

        ■ The Marmara Pera hazırladığı yeni yıl paketinde konuklarını, lezzet şölenine dönüşecek yılbaşı yemeği ile birlikte konsept bir partiye davet ediyor. Yemek sonrasında konuklar, limitsiz yerli içki eşliğinde 80’ler ve 90’lar partisinde ağırlanıyor.

        ■ The Marmara Bodrum, yeni yılı Bodrum’un kendine özgü ambiyansında keyifli bir tatille karşılamak isteyenler için yılbaşı paketi hazırladı.

        ■ Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Ouzo Roof Restaurant’ta Aslı Güral ve Grek müziğinin sevilen ismi Yorgo sahnede olacak. Kalamış Balo Salonu’ndaysa 14 dilde şarkı söyleyen Pınar Seli’nin sahne performansı izlenebilecek.

        ■ Japonya’nın günlük yaşamın yeme–içme geleneği olan ‘Izakaya’ tarzını İstanbullu lezzet severlerle buluşturan Zuma’da geceye, şık tadım mönüsü lezzetlerinin ardından unutulmaz bir partiyle devam edilebilecek.

        ■ Richmond Nua Wellness Spa, yeni yılı şehirden uzak karşılamak isteyenleri keyifli bir geceye davet ediyor. Sapanca Gölü kıyısında, göl ve orman manzaralı konumuyla yeni yılı karşılamak isteyenlere gala yemeği, orkestra eşliğinde canlı müzik, spa girişi ve odaya ikramların yapılacağı özel fırsatı 2 kişilik odada kişi başı 260 Euro + yüzde 8 KDV. Ayrıca yeni yılın ilk brunch’ıyla güne keyifli başlangıç yapabileceksiniz.

        ■ Cornelia Diamond Golf Resort Spa; 29 Aralık’dan itibaren başlayan zengin yılbaşı programı ile keyifli bir yılbaşı tatiline davet ediyor. 3 gün 3 gecelik programda dans şovları, canlı müzik ve Yasemin Mira var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ