Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Bu kış bu botları giymek isteyeceksiniz

        Kar başladı, yerlerin durumu malumdu, soğuk diğer taraftan… Karın kalkmış olmasına aldanmayın, tekrar gelecek. Yerler buz, kaygan, e tabii bir de, şık olmak kaygısı. Hepsi bir araya gelince, “ne giyeceğim?” sorusu çıkıyor ortaya. Sadece şehir için değil, kar tatili için de işinize yarayacak, hem şık, hem de rahat botlar seçtim. Bu kış, bu botları giymek isteyeceksiniz.

        Yuvarlak burunlu, kauçuk tabanlı, nubuk veya süet botlar da, sezonun yenilerinden. Aslında, geçen sene, sıkça görmüştük bu tarz sneaker formlu botları, yabancısı değiliz. Fakat, bu kez nubuk ve süet ağırlıklı olan modelleri, metal detaylar giyeceğiz.

        Tamamı tüylü botlar, yeni sezonun en göze çarpan modelleri arasında. Kış vitrinlerinde, bir çok farklı renk alternatifi, birbirinden şık ve ses getirecek tasarımlar yer alıyor. Kış ayları, özellikle karlı havalar için en uygun alternatiflerin başında geliyorlar ve oldukça stil sahibi olduklarını da söyleyebilirim.

        Maskülen tasarımlar son birkaç sezondur, hayatımızdaki yerini sağlamlaştırdı, üstelik bir o kadar da tercih edilir oldu. Yeni seoznda da böyle olacak. Maskülen botlarla, her zamankinden daha sert, daha sağlam basacağız gibi görünüyor.

        Deri, rugan, parlak deri tasarımların yanında, sadece karda kullanılmak için tasarlanmış botları artık gündelik hayatımızda da rahatlıkla kullanabiliriz. Kendinizi bu anlamda sınırlanmayın, bu yeni sene trendi unutmayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ