Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ege'de kuvvetli lodos ve sağanak yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

        İzmir ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli rüzgar ve sağanak hayatı olumsuz etkiliyor.Kuvvetli rüzgar ve sağanak Ege Bölgesi'nin bazı kesimlerinde yaşamı olumsuz etkiliyor.

        İzmir ve Aydın'da gece saatlerinden itibaren etkili olan ve yer yer fırtına şiddetine ulaşan rüzgar nedeniyle özellikle kıyı ilçelerde bazı ev ve iş yerlerinde hasar meydana geldi.İzmir'in Karabağlar ilçesi Çamlık mahallesinde 3973 sokaktaki bir apartmanın terasında bulunan sundurma, karşı apartmanın çatısına uçtu.

        Mahalle sakinlerinden Mükremin Akbulut, rüzgar nedeniyle savrulan çatının yolun karşısındaki apartmanın üzerine düştüğünü, büyük korku yaşadıklarını belirterek ihbar üzerine gelen belediye ekiplerinin çatıya müdahale etmediğini, itfaiye ekiplerinin ise sundurmayı düştüğü yere sabitleyerek olay yerinden ayrıldığını savundu.

        Maddi hasar meydana gelen olayda, bölgedeki elektrik tellerinin zarar görmesi nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.Konak, Bornova ve Narlıdere ilçelerinde de yağış nedeniyle bazı yollarda su birikintilerinin oluşması ulaşımda aksamaya neden oldu.

        İzmir'de şiddetli rüzgar nedeniyle vapur seferleri de iptal edildi.Aydın'ın Didim ilçesinde ise kıyı şeridine vuran dalgalar nedeniyle Altınkum İskelesi sahilinde bulunan iş yerlerini su bastı.İlçede bazı iş yerlerine ait eşyalar ile sundurmalar da kuvvetli rüzgar nedeniyle hasar gördü.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ