Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 14 Şubat sevgililer günü bayanlara özel hediyeler

        Salim DEMİRKIRAN - OSMAN YENİLMEZ / HABERTURK.COM

        14 Şubat sevgililer günü yaklaştıkça, sevgiliye hediye alma konusunda kararsız olan erkeklerin en çok sorduğu sorulardan birisi olan, "bayanlara ne hediye alınır?" cümlesini pek çok kez duymuşsunuzdur. Peki sevgiliye hediye alma sürecinde istediğiniz yardımı alamamışsanız, sevgililer günü sürprizleri ve hediye fikirleri konusunda herhangi bir düşünceniz yoksa neler yapmalısınız? İşte tam bu konuda sorununuzu çözecek, kız arkadaşıma sevgililer günü hediyesi ne alabilirim sorusuna cevap niteliğinde olacak hediyeleri sizler için derledik...

        Yaradılış nedeniyle bir kız çocuğu, erkek çocuğuna göre her zaman daha derin ve daha ince düşünmüştür. Çocukluğumuzun ilk yıllarını hatırlayacak olursak, erkek çocukları futbol, sokak ve teknoloji içerikleri keyif veren oyunlara daha fazla ilgi gösterirken, kız çocuğunun o yaşlarda en zevk aldığı oyunun oyuncak bebeklerinin altını değiştirme, yemek yedirme gibi evcilik oyunlarından ibaret olduğunu anımsamışızdır. O yaşlarda bu denli ayrıntılı düşünceye sahip olan kadınların, şu an sizin partneriniz olduğunu düşünürseniz, nasıl ince bir hediye almanız gerektiğinin mutlaka farkına varacaksınızdır.

        Almayı düşüneceğiniz hediyelerin maddi bir değeri olmasa da, manevi değerleri partneriniz için önem oluşturacağı için, sizlere hem ekonominizi sarsmayacak hem de sevgilinizi memnun edecek hediyeleri listeliyoruz;

        1- İSTRİDYE İÇERİSİNDEN ÇIKAN GERÇEK İNCİLİ GÜMÜŞ KOLYE

        Bu hediyeye belki denk gelmiş olabilirsiniz, günümüzde ortalama bir çiçeğin 50 ile 60 TL arasında değiştiğini düşünürsek bu kolyenin 88 TL'lik fiyatı hem kalıcılığı, hem de büyüleyici güzelliği ile partnerinizi etkilemeye yetecektir diye düşünüyoruz.

        2-İSME ÖZEL AHŞAP DEFTER

        'Söz uçar, yazı kalır' atasözüne hayatımızın çeşitli noktalarında hepimiz denk gelmişizdir. Sevgilinize alacağınız bu hediye ile sözünüz uçabilecek ama aşkınız sonsuza dek o yapraklarda saklı kalacak. (Zaman dar ama, bu hediyeyi vermeden önce her sayfasına güzel düşüncelerinizi eklerseniz hediyenin etkisi ikiye katlanacaktır.) Bu hediyenin bedeli size, 29,90 ve kağıtlara dökeceğiniz güzel sözler olacaktır.

        3- VOSVOS SÜSLER

        Hepimizin yaşamı boyunca almak isteyeceği ve hayalini süsleyen bir motorlu taşıt olmuştur ya da olmaktadır. Kimimiz aracın gücüne bağlanırken kimimiz de tasarımına hayran oluruz. Tasarım konusunda tarih boyunca gencinden yaşlısına herkesin hayranlık duyduğu şirin mi şirin Vosvoslar, küçük olması, görüntüsünün bir kaplumbağayı andırması nedeniyle özellikle kadınları çok etkilemektedir. Şimdi size sevgilinize bir vosvos alın demeyeceğiz, ama daha güzel bir önerimiz var. Plakası üzerine hem sizin hem de sevgilinizin ismini yazabileceğiniz, Pembe ve Mavi renkli 10x5 ölçüsünde maket vosvosları hediye ederek onu etkileyebilirsiniz. Bu hediyenin fiyatı 60 TL civarı olacaktır.

        4- EMOJİ SURATLAR

        Sevgilinizle ayrı olduğunuz zamanlarda haberleşme ihtiyacınızı çeşitli anlık mesajlaşma uygulamalarıyla gideriyorsanız, emojilerin sizler için ayrı bir anlamı vardır. Sıradaki hediye önerimiz bununla alakalı olacak. Sevgilinize, birbirinize karşı kullandığınız en anlamlı ifadeyi seçerek göndermeniz ona her baktığında sizi hatırlamasına yardımcı olabilir. Fakat emojilerden birisini seçerken sizin için en anlamlı olan, birbirinize karşı en çok kullandığınız ifadeyi almanız bu konuda hassas bir nokta olacaktır. Bu hediyenin fiyatı: 23 TL.

        5- KAPŞONLU SEVGİLİ SWEATSHİRTLERİ

        Ortalama fiyat: 100 TL

        6- AŞK KİTAPLARI

        Ortalama fiyat: 20 TL

        7- İSME ÖZEL DOLMA KALEM

        Ortalama fiyat: 100 TL

        8- KÜÇÜK ÇİM ADAMLAR

        Ortalama fiyat: 5 TL

        9- KARAKALEM TABLO

        Ortalama fiyat: 100 TL

        10-ŞİRİN POFUDUK EV TERLİĞİ

        Ortalama fiyat: 50 TL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ