Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Oje hileleri!
        1

        Eller ve tırnaklar, kadınlar için en önemli güzellik unsurlarının başında geliyor. Özellikle uzun ve zarif parmaklar her kadın için bir arzu öğesi. Feminenliğin sembolü olan ellerini daha güzel, tırnaklarını daha uzun göstermek ister miydiniz? Birkaç basit taktikle farkı anında hissedeceksiniz!

        2

        İhtiyaç listesi:

        * Törpü

        * Base coat

        * Koyu renkli bir oje

        * Top coat

        3

        UZUN GÖRÜNÜM İÇİN

        Parmaklarınızı daha uzun göstermeniz için yapabileceklerinizi sizin için listeledik.

        4

        TIRNAK UZUNLUĞU VE ŞEKLİ

        5

        Tırnaklarınız ne çok uzun ne çok kısa olmalı. Parmak boyunu 3-4mm kadar geçen tırnaklarınızı, köşelerini hafifçe yuvarlayarak törpüleyin. Bu sayede tırnakların daha dar ve uzun görünür. Bunun yanında, tırnak etlerini kesmeden krem sürerek geriye itin. Böylece oje süreceğiniz alanı genişletebilirsiniz.

        6

        OJE RENGİ

        7

        Kırmızı, bordo, siyah, lacivert gibi koyu renkli ojelerle tırnak şeklinizi istediğiniz gibi gösterebilirsiniz. Bu ojeler daha belirgin olduğu için açık renklere nazaran algıyı şekillendirmede daha başarılıdır.

        8

        SÜRME TEKNİĞİ

        9

        Seçtiğiniz ojeyi ortadan sürmeye başlayın. Tırnaklarınızın kenar kısımlarına oje uygulamayın. Böylece, koyu renkli ojen tırnağınızda dikey bir doğru gibi görüneceği için tırnaklarınızı da daha uzun gösterecektir.