Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Eşini evde kendisi doğurttu, kamera an be an kayıttaydı!

        HABERTURK.COM / SAĞLIK SERVİSİ

        İngiltere'nin Leicester şehrinde geçtiğimiz pazar günü 03.30'da doğum sancısı başlayan Holly Dawson (24) oldukça şanslıydı.

        Harita

        Holly'nin eşi Martin Boyce (34) Holly'nin sancısının artması üzerine hemen kamerayı ayarladı, kolları sıvadı ve ebe gelmeden önce eşini doğuma hazırlamaya başladı.

        "ÇOK HAZIRLIKSIZ YAKALANDIK"

        Dailymail'in haberine göre; eşi için adeta bir ebe olan Martin, kamerayı önceden doğum için hazırladıklarını ama bebeği kendisi doğurtmak zorunda olduğunu bilmiyordu. Çift bu duruma sabahın çok erken saatlerinde çok hazırlıksız yakalandı.

        Martin, "Pazar sabahı 03.30'da beni uyandırdı ve panik içerisinde 'bebek geliyor!'" dedi.

        Durumu hastaneye gidemeyecek kadar kötü olan Holly, bebeğini evde doğurmak zorunda kaldı. Ebeyi aradıklarında henüz yolda olduklarını söylediler, bu yüzden Holly ebelerle telefonla iletişim kurmak zorundaydı.

        "BEBEĞİN KAFASI GÖRÜNMEYE BAŞLAYINCA..."

        Doğumun başladığını ve bebeğin kafasını gördüğünü söyleyen baba Martin, "Rolümün sadece Holl y'nin elini tutmak olduğunu düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. O anda beynimde bir şeyler değişti ve içgüdü devreye girdi" dedi.

        Çift bu işlemin çok uzun süreceğini düşünüyordu ama bebeği oturma odasında doğurtan baba Martin, tam 40 dakika sonra bebeği annesinin kucağına vermeyi başardı.

        "10 SANİYE KADAR HİÇ SES ÇIKMADI"

        '10 saniye kadar hiç ses çıkarmadı sonra cilt teması için onu annesinin göğsünün üzerine koyduk bunun akabinde bebeğimiz küçük bir çığlık attı ve nihayet rahatça bir nefes alabildik.

        "Her şey bittikten sonra kamerayı kurduğumu hatırladım ama şükürler olsun ki kamera her şeyi yakalamış, başarmıştım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ