Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 13 Mart Pazar gününün burç yorumlarını Hande Kazanova yorumladı

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        Bu pazar Ay, Boğa burcunda dolaşıyor; doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemiz ve ikili ilişkilerimizde keyifli ve bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak için harekete geçebiliriz. Ay, Boğa burcundayken, daha yavaş hareket eder, ağırkanlı davranırız. Durumlara daha gerçekçi yaklaşırız. Aynı zamanda inatçı oluruz.

        ASTROLOJİ SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

        13 MART 2016 KOÇ BURCU YORUMU

        İlginiz bugün daha çok para konuları üzerine yoğunlaşacak. Bencilliğiniz yüksek olabilir. Kimseyi dinlemeyecek ve kafanıza göre davranmak isteyeceksiniz.

        13 MART 2016 BOĞA BURCU YORUMU

        Hayatınıza yön vermek istediğiniz birçok konu olabilir. Tek sorun hangisinden başlayacağınızı kestiremiyorsunuz. Hafta sonu keyfinizi yüksek tutacak aktivitelerde bulunacaksınız.

        13 MART 2016 İKİZLER BURCU YORUMU

        Bilinçaltınızı aktive eden konularda hisleriniz sizi doğru yönlendirecek. Korkularınızı idare etmesini bileceksiniz. İş konularında yapılması gerekenler için ayarlamalar yapabilirsiniz.

        13 MART 2016 YENGEÇ BURCU YORUMU

        Arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi iyi hissediyorsunuz. Bir arada olduğunuz insanlar sizi adeta kucaklıyor ve yaptıklarınızı takdir ediyorlar. Grupsal çalışmalarınızı hızlandıracaksınız.

        13 MART 2016 ASLAN BURCU YORUMU

        Bu ara artan iş taleplerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tuttuğunuz müddetçe çoğalan işleriniz size yük olmaktan ziyade güzel kapılar açacak.

        13 MART 2016 BAŞAK BURCU YORUMU

        Kendinizi bir yandan geliştirmeye uğraşırken diğer yandan eğlenceli ortamların içinde olmaya özen gösteriyorsunuz. Kafanız çok meşgul ama canınız ağır işlerle uğraşmak istemiyor.

        13 MART 2016 TERAZİ BURCU YORUMU

        Maddi konularda paranızı idare etmeyi ve nasıl kullanmanız gerektiğini bileceğiniz bir gün. Her konuda içgüdüsel davranmaya müsaitsiniz ve gizemli olan her şey ilginizi çekiyor.

        13 MART 2016 AKREP BURCU YORUMU

        Özel hayatınızda beraber olduğunuz insanla konuşmak, ilişkinizi ilerletmek için harika bir gün olacak. Kendinizden çok karşı tarafın isteklerine yönelik olmanız işinizi kolaylaştırabilir.

        13 MART 2016 YAY BURCU YORUMU

        İş ve hizmet alanlarınızda birçok konuya içgüdüsel yaklaşabilirsiniz. Estetik bakış açınız yaptığınız işlerde fark edilmenizi sağlayacak. Sağlığınızda abartıdan kaçının.

        13 MART 2016 OĞLAK BURCU YORUMU

        Aşk hayatınızda içiniz kıpır kıpır ve eğlenmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Çocukları olanlar onların isteklerine karşılık vermekten keyif alacaklar.

        13 MART 2016 KOVA BURCU YORUMU

        Eviniz ve işleriniz arasında yalpaladığınız bu dönem önceliklerinizi sıraya oturtmanız gerekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olacaksınız ama kafanızda çözülmemiş para konuları olabilir.

        13 MART 2016 BALIK BURCU YORUMU

        İletişim kuracağınız insanlar fazlalaşıyor. Akrabalarınızla olan iletişiminiz artarken girdiğiniz çevrelerde insanları etkileyeceksiniz. Bu pazar eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ