Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkek 2016 İlkbahar-Yaz erkek modası
        1

        Tasarımcılar gibi, ben de beyleri unutmadım elbette. Bu ilkbahar / yaz “şık ve tarz olmak için, hangi parçaları seçmelisiniz, yaz dolabınız için alışverişinizde nelere ve hangi renklere öncelik vermelisiniz” konularına açıklık getirmek istedim.

        2

        İlkbahar / yaz koleksiyonlarında en çok göze çarpan detaylar; geleneksel renkler, çağdaş şekiller ve zengin bir aksesuar yelpazesi oluyor. Bu detaylar, birlikte son derece başarılı bir şekilde harmanlanmış ve ortaya “stylish profil”ler çıkmış. 2016 erkek ilkbahar / yaz modasından daha efektif, daha giyilebilir trendleri seçtim sizler için. Bakın, bu yaz hangi renkler ve formları tercih edeceksiniz. İşte son trendler…

        3

        BOMBER CEKET

        4

        Bomber ceketler, bir stil referansı olarak yeni sezona damgasını vuracak. 50’lerin trendi bu sene de, nostalji rüzgarları estirecek gibi görünüyor.

        5

        Son derece bu kullanışlı olan bu ceketler, çok yönlü kullanımları ile; serin ilkbahar ve yaz akşamlarında kurtarıcı olacak parçalar.

        6

        Zengin renk seçeneği de sunuyor tasarımcılar, ama, özellikle haki, kırmızı, beyaz ve lacivert, en trend renkler olacak bomber ceketler için.

        10

        Denim ve chino formlu beyaz pantolonlarınızı, kahverengi aksesuarlarla tamamladığınızda çok daha şık olacağınız tüyosunu da paylaşayım hemen.

        11

        Tek renk gömlek, kazak ve t-shirt’lerinizle kombin edebileceğiniz beyaz pantolonlarınızı, desenli üst veya double beyaz bir kombin için, beyaz üstlerinizle de match edebilirsiniz.

        12

        YEŞİL RENK

        13

        Yeşil, birkaç sezondur, podyumlarda sıkça gördüğümüz bir renk, ancak, bu sezon yeşil patlamasına şahit olacağız.

        14

        Üstelik, yeşilin hemen hemen her tonu kullanılacak. Dolayısıyla, oldukça zengin bir renk paleti ile karşı karşıyayız.

        15

        Yeşil bazı tonları ile bir parça iddialı bir renk, eğer daha önce kullanmadıysanız, ya da kullanmakta tereddüt ediyorsanız, aksesuarlarınızda kullanmaya başlayarak ilk adımınızı atabilirsiniz.

        22

        Şortlar bu yazın en hit parçaları arasında yer alacak. Sadece, plaj ve tatil kullanımı ile sınırlı kalmayacak, günlük hayatın içine daha çok karışacak.

        23

        Trikolarla, t-shirt ve gömleklerle kombinlenecek, hatta ceketlerle de tamamlanacak. Casual şık bir hava esecek bu ilkbahar / yaz sezonunda.

        24

        Renkler beyaz, haki, yeşil ve tonları, siyah ve elbette lacivert. Dilerseniz, desenli parçaları da tercih edebilirsiniz, tamamen size kalmış.

        28

        Tasarımcılar, griyi sıcak havaların renk paletine taşıdılar ve tasarımlarında griye bolca yer verdiler.

        29

        Griyi, gri ile kullanabilir, ya da kırmızı, beyaz ve yeşil gibi ana renklerle kombinleyebilirsiniz.

        30

        Özetle, gri ve tonları, spor giyimden, günlük giyime, aksesuara kadar en çok göreceğimiz renk tonlarından biri olacak, benden söylemesi.

        34

        Şekil, boyut, kullanılan malzeme konularında tasarımcılar daha fazla seçenek sunuyorlar. Bu sayede, sadece spor şık kombinlerinizle değil, takım elbiselerinizle de kullanabileceksiniz.

        35

        JEAN

        36

        Jean, her dönem trend, her sezon en çok tercih edilen parçaların başında geliyor. Bu sezon, bir parça daha fazla göreceğiz.

        37

        Gömleklerde, ceketlerde, özellikle ayakkabılarda denim ve jean kullanılmış. Pantolonlarda, ripped (yırtık), taşlanmış, salaş ve farklı yıkamalarda tasarımlar mevcut.

        38

        Bu tasarımlardan hangisini tercih edeceğiniz, tamamen sizin cesaretinize bağlı, çünkü, açıkçası son derece iddialı modeller olduğunu söyleyebilirim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ