Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda 2016 gelin saç ve makyaj trendleri
        1

        2016 ilkbahar / yaz gelinleri, size sesleniyorum. Bu sezon, gelin saçınız ve makyajınız çok başka olacak, baştan söyleyeyim. Daha doğal olacaksınız mesela, makyaj renk paletlerinde yer alan doğal tonlar ve saçlardaki doğal geçişler, bunun en yakın örnekleri. Saç aksesuar ve mücevherlerini de çokça göreceğiz. Bakın, 2016 gelin saç ve makyaj trendleri hangileri?

        2

        DOĞAL MAKYAJ

        Yeni sezon gelinleri, baharın ışıltısı ve tazeliğini yüzlerinde taşıyacaklar makyajlarıyla. Bu trendin, en net tanımı bu olabilir. Nude tonlar, hafif ıslak bir makyaj ve olabildiğince naturel gelinler göreceğiz.

        3

        SAÇTA CANLI ÇİÇEKLER

        Saçlarda da doğallık hakim olacak ve bu doğal formlu saçlar canlı çiçeklerle süslenecek. İlkbahar ve yazı en güzel temsil eden trend bu olsa gerek.

        4

        KIRMIZI RUJ

        Kırmızı ruj, birkaç sezondur gelinlerin daha fazla tercih ettiği makyaj adımlarından biri. Bu sezonda, kırmızı ve tonlarını yine görüyoruz, ancak bir farkla. Çok az maskara kullanılmış gözler eşlik ediyor kırmızı dudaklara.

        5

        KANATLI EYELINER

        Eyeliner, gelin makyajlarının vazgeçilmezlerinden biri. Yine öyle olacak. Bu sefer, kuyruklar biraz daha uzuyor, gözler bir parça daha ön plana çıkıyor. Dudaklar yine olabildiğince “nude” elbette.

        6

        SAÇTA KELEBEK

        Kelebek figürünün, top olacağı bir sezona giriyoruz. Özellikle gelin saçlarında kullanılan kelebek formlu aksesuarlar, 2016’nın en sıkı trendlerinin başında geliyor. Gelin adaylarının dikkatine!

        10

        BEYAZ ÇİÇEKLER

        11

        BEYAZ EYELINER

        Beyaz eyeliner, son dönemin en marjinal ama en çok tercih edilen makyaj trendlerinden biri. Gelin adaylarının da, seçenekleri arasında.

        12

        SAÇ MÜCEVHERLERİ

        Saç mücevherlerinin en çok kullanılacağı dönem dersem, yanlış olmaz. Modern formlu saç aksesuarlarının arasında, en dikkat çeken hiç şüphesiz inci formlu saç taçları.

        13

        Mermaid yani deniz kızı etkisi yeni sezonun en ilginç trendleri arasında. Aslına bakarsanız, bu tarz saçlar, yıllardır gelin adayları tarafından kullanılıyor. Dalgalı saçlarda, değişik saç aksesuarları kullanılmış. Korkmayın kuyruk yok.

        14

        KURDELA

        Minik topuzlarda “kurdela”lar… Belki bir parça çocukluğumuza döndürecek bu trend, küçük kız masumiyeti verecek bir parça. Kurdelayı, bu sezon bol bol kullanabilirsiniz.

        15

        SIKI TOPUZLAR

        Resim sıkı topuzlar

        16

        ÖRGÜ

        17

        GELİN TACI

        Gelin tacı olmadan olmaz diyenlerdenseniz, işte size güzel haber. Bu seon gelin taçları özgün tasarımları ve birbirinden ilginç modelleri ile yine sahnelerde.

        18

        PEMBE

        Doğal bir renk paleti var demiştim, pembe de bu paletin, en göze çarpan renkleri arasında yer alacak. Özellikle şeftaliye çalan pembe tonu bu sene çok ama çok moda.

        19

        DOĞAL TOPUZLAR

        Doğal topuzlar. Ben çok sevdiğimden, üzerine bir sürü cümle kurabilirim. Yeni sezon gelinlerinin saçları da, bu doğal formlu topuzlarla süslenecek. Abartılı, eski moda topuzları unutun, olabildiğince doğal bir topuz tercih edin derim.

        20

        SİYAH EYELINER

        21

        DOLGUN KİRPİKLER

        Kirpikler, her dönem önemli gelin adayları için. Ancak, bu sezon dozaj bir parça daha artıyor. Dolgun kirpikler, çok daha belirgin olacak, takma kirpiklerle desteklenecek ve bol maskara ile renklenecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ