Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Yaza girerken yağlara veda

        Vücudumuzun belirli yerlerinde bir türlü eritemediğiniz bölgesel yağlanmalardan kurtulmak istiyor ama başaramıyorsanız ve cerrahi bir müdahaleyi tercih etmiyorsanız, sizlere bölgesel yağlar üzerinde etkili üç yöntemden bahsetmek istiyorum.

        VANQUISH UYGULAMASI

        Bu uygulama, 200 watt güçle çalışan bir radyofrekans sistemi. İşlem sırasında kişi acı ve ağrı hissetmiyor. Tedavi sırasında yağ hücreleri sıvılaşarak vücuttan atılıyor ve yağ yakım süreci başlıyor. Vanquish, geniş alanı sayesinde karın bölgesinde yağ tabakasına doğrudan fokuslanarak çalışıyor. En fazla 4-6 seansta ortalama 3 beden incelme sağlıyor. Diyetisyen Gülşen Altun, bölgesel yağlar üzerinde oldukça etkili olan Vanquish uygulaması ile ilgili olarak, “Amaç vücutta trigliserid formatında depolanmış, katılaşmış, sertleşmiş ve sıkışmış yağ dokusunun ısı sistemiyle vücut tarafından enerji olarak harcanmasını sağlamak. Vücut sistemi enerjiye ihtiyaç duyduğu zaman, nerede hazır sıcak bir kaynak varsa oraya gidiyor; ilk gittiği nokta da işte o sıvılaşan yağ tabakası oluyor. Sonuç olarak yağı enerjiye çevirip yok ediyor” açıklamasında bulunuyor. Vanquish, çok uzun saatler oturarak çalışan ve spor yapmaya vakti olmayan üst düzey yöneticiler ve çalışanlar, genetik olarak karın bölgesinden şikâyetçi olan kişiler, kilo problemi yaşayanlar, 1-2 kilo fazlalığı olup karın bölgesinden alanların faydalanacağı etkili bir yöntem.

        COOL SGAPING

        Göbek, bel, alt-üst karın, sırt, sütyen alt bölgeleri, bacak, basen ve kollara uygulanabiliyor. Yağ birikimlerinin oluştuğu bu bölgelerde yağın, yüzde 20 ile yüzde 40 oranında kalıcı olarak azalmasını sağlayan bir tedavi. Her yaştan erkek ve kadınlar bu tedaviden faydalanabiliyor. Bu yöntemle 1 saat içinde ve tek seansla 2-4 cm incelme sağlamakta ve daha da önemlisi yağlar kalıcı olarak yok edilmekte.

        THERMILIFT

        Artık herkes ameliyatsız gençliğin peşinde. Kilo vermeden kaynaklanan cilt sarkmalarını toparlamada son dönemde adından söz edilen uygulamalardan biri de ThermiLift. Bu sistem; kontrollü termal enerjiyi ciltte istenilen derinliğe göndererek, kilo vermeden kaynaklanan olumsuz etkileri tek seferde gideriyor. Estetik ve Rekonstrüktif Cerrah Evrim Uçkunkaya, uygulamanın detaylarını şöyle sıralıyor; “ThermiLift ile yüz, gıdı, boyun, kol, alt karın, bacak içleri, popo altı ve sırtta oluşan cilt sarkmalarından, küçük yağ birikmelerinden (sütyen kenarı veya sütyen altı, diz içleri, ayak bilekleri, sırt ve alt karın, genital bölge, kalça, belin yan kısımları, erkeklerde meme bölgesi) ve selülitlerden ameliyatsız, kısa sürede kurtulmak mümkün oluyor. Bu teknolojinin en büyük avantajı, kişinin ameliyat sonrası giymek zorunda olduğu elastik korseler, yara izleri, yara iyileşmesi ve hastane ortamı gibi olumsuzluklarla karşı karşıya kalmaması. İşlem sonrasında sosyal hayata rahatlıkla devam etmek mümkün.” ThermiLift, kilo vermeye bağlı cilt sarkmalarının tedavisinde kullanıldığı gibi; yaşa bağlı cilt deformasyonlarında da kullanılıyor. Diğer deri yüzeyine uygulanan yöntemlerden en büyük farkı, etkisini yüzeyini etkilemeden deri altındaki yağ ve bağ dokularına odaklanarak gerçekleştirilmesi. Dilek Birgen ile güzellik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ