Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün Ay, Yay burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, daha açık yürekli davranırız. Geleceğe dair inancımız ve umudumuz daha canlı olur. Abartılı davranışlar sergileyebilir, her zamankinden daha geveze olabiliriz. Bu konuşkanlık ve diğer enerjiler sayesinde kolayca iletişim kurabilir, sorunlarımızı kolayca çözüme ulaştırabiliriz. Spor yapmak, doğa yürüyüşlerinde bulunmak, seyahate gitmek ve eğitime odaklanmak için olumlu günlerdeyiz.

        KOÇ

        Bugün, iş alanlarınızdaki maddi konularda güçlü insanlardan beklediğiniz desteği göreceksiniz. Parasal konularda güçleniyorsunuz. Dikkatli adımlarla her şey istediğiniz gibi olabilir.

        BOĞA

        Girişimlerinize karşı sizi motive edecek noktaları rahat fark edeceksiniz. Az bulunduğunuz çevrelerde olumlu etkiler bırakabilirsiniz. Planladığınız bir seyahat varsa şans sizden yana olabilir.

        İKİZLER

        Derin araştırmalar ve çalışmalar yapmak için uygun bir gün olabilir. İçinize dönük olacağınızdan bazı şeyleri kolay fark edebilir ve değişmesi gereken konulara çabuk adapte olabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Sosyal ortamlarda iletişim ve kontakt halinde olduğunuz kişilerle etkileşimleriniz çok iyi olacak. Ortaklık yaptığınız insanlardan destek görebilirsiniz. Birçok insanın ilgisi üzerinizde olacak

        ASLAN

        Kariyerinize yönelik işlerinizde iş ortamınızdan gereken desteği alacaksınız. Bazı konularda tecrübeleriniz konuşacak. Neyi, nasıl yapmanız gerektiğini çok iyi biliyor olacaksınız.

        BAŞAK

        Yaratıcılığa, seyahate ve yabancılara dayalı işlerinizde gücünüz yüksek olacak. İnsanları etkilemekte zorlanmayacaksınız. Aşk hayatınızdan geleceğinize dair destek almanız kolay olacak.

        TERAZİ

        Gün içinde sevdiğiniz kişiyle ve ailenizle ortaklaşa hareket etmeniz gereken alanlarda şanslı etkileriniz olacak. Birbirinize her anlamda özellikle parasal konularda güç ve destek verebilirsiniz

        AKREP

        Özel hayatınızla ilgili konularda yakın çevrenizden beklediğiniz destek ve gücü göreceksiniz. İş alanlarınızda etkilemek istediğiniz birileri varsa bugün harekete geçmekten kaçınmayın.

        YAY

        İş hayatınızdaki oluşumların somut karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Parasal konularda büyük destekler ve yardımlar görebilirsiniz. Kendinizi son derece güçlü ve iyi hissedeceksiniz.

        OĞLAK

        Aşk hayatınızda oldukça güçlü ve etkili bir gün olacak. Atacağınız adımlarda hayattan beklediğiniz desteği kolaylıkla alabilirsiniz. Aktif ortamlarda başkalarını etkilemeniz çok kolay olacak.

        KOVA

        Bugün, aile hayatınızda desteğiniz ve yardımlarınız çok olacak. Siz kendi üzerinizde değişimleri gerçekleştirdikçe, hayatınızın da olumlu yönde değiştiğine şahit olacaksınız.

        BALIK

        İletişime yönelik alanlarınızda sosyal çevrenizden tam destek alabilir, kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Özellikle kalabalık yerlerde insanların sizden etkilenmesi kaçınılmaz olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ