Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün gökyüzünde oluşan Güneş-Neptün olumlu açısıyla, yardımlaşma ve birbirimizi kollama isteğimiz yoğun olabilir. Enerjimiz düşük çalışırken bir yandan da hayatı daha iyimser, yardımsever ve yaratıcı etkilerle karşılaşayacağız. Sanatsal çalışmalarımız artabilir. Çevremize ve hayvanlara karşı sevgi dolu yaklaşabiliriz.

        KOÇ

        Bu ay maddi konulara daha fazla önem vereceksiniz. Daha önce konuşulmuş veya yapılmış işlerinizin mali konularına daha fazla vakit harcayarak işleri düzene sokacaksınız. Maddi konulardaki yardımseverliğiniz bugün size rahatlama hissi verecek.

        BOĞA

        Kişisel girişimlerinizi başlatmak adına bu ay sizin için harika bir fırsat olacak. Daha fazla kendinize yönelecek, gezecek ve dola- şacaksınız. Yapacağınız kişisel girişimler için olumlu adımlar atacaksınız. Bu dönemi çok iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

        İKİZLER

        Mayıs, sizin geri planda durmanız gereken bir ay olacak. Her şeyi gözden geçirmeniz gerekecek. Toplum önünde yardım etmeniz gereken kişilere karşı oldukça cömert davranacaksınız. Ay boyunca enerjinizi doğru bir şekilde kullanmaya çalışın.

        YENGEÇ

        Sosyal çevreniz fazlasıyla hareketli olacak. Eski arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelecek ve eğleneceksiniz. Hayatınızı şekillendireceğiniz günler sizi bekliyor. Güzel ve etkili fırsatlar yakalayacak, kolay bir şekilde bu fırsatları değerlendireceksiniz.

        ASLAN

        Kariyerinizle ve geleceğinizle ilgili konularda yönetici pozisyonundaki insanlardan fayda göreceğiniz bir dönem olacak. Merkür’ün özellikle iş alanınızda hâlâ geriliyor oluşunu göz ardı etmeden işlerinize çaba ve ilgi göstermeye devam edin.

        BAŞAK

        Mayıs ayında kendinizi geliştireceğiniz alanlar ön plana çıkacak. Hayatınızı farklı yönde geliştirecek yeni insanlara, yeni yerlere ve yeni tekliflere açık olacaksınız. Bugün, sevdiğiniz insanla birlikte bulunacağınız yerlerden büyük keyif alacaksınız.

        TERAZİ

        Bu ay parasal konularda karmaşıklık yaşayacaksınız. Ayın ikinci yarısında daha çok seyahat ve eğitim konuları ön plana çıkabilir. Bugün, yapılması gereken işlerinizde daha iyi organize olmaya çalışın. Yardım istekleri çoğalacak, önceliği kendinize tanımalısınız

        AKREP

        Mayıs ayında tamamen özel hayatınıza odaklanıyor olacaksınız. Merkür’ün özel hayatınızda geriliyor olması eski konu ve olayları karşınıza getirebilir. Ama bunlara çözüm üretmek sizin için kolay olacak gibi görünüyor. İç sesinize kulak vermelisiniz.

        YAY

        İş alanlarınızdaki yoğunluk artacak ve günlük rutin işlerinizi organize etmeniz gerekecek. Bu ay sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Beslenmenize dikkat edin. Eski iş arkadaşlarınızla önemli görüşmelerde bulunacaksınız.

        OĞLAK

        Aşk hayatınız, flörtleriniz ve varsa çocukları- nızla olan bağlantılarınız ön planda olacak. Ertelediğiniz planları gerçekleştirebilirsiniz. Bugün, yakın çevrenizle beraber keyifli ve yaratıcı zaman geçebilirsiniz. Bunun sonucunda kendinizi hafiflemiş hissedebilirsiniz

        KOVA

        Mayısın ilk 20 gününde şans sizinle olacak ve size kendinizi harika hissettirecek. Bugün aile hayatınızda sevdiklerinize göstereceğiniz olumlu davranışlar hayat enerjinizi artıracak. Önemli işlerle uğraşmak yerine başkalarına yardım etmek isteyeceksiniz.

        BALIK

        Bu aya yakın çevre iletişiminize aktif bir şekilde başlayacaksınız. Etrafınızda olup biten konu ve olayları takip etmeniz sizin için önem taşıyor. Özel hayatınızın da etkileneceği bu dönemde özel konuşmalar ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Detaylara dikkat edin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ