Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Günün haberleri 02.05.2016

        HABERTURK.COM

        Türkiye bu hafta yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor. Bugün başlayacak yağışlar yarından itibaren tüm yurtta etkisini gösterecek. Meteoroloji'nin internet sitesinden alınan bilgilere göre, İstanbul'da bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu, en yüksek sıcaklık 18 derece olacak. Gece saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu’nun doğusu, Edirne ve Çanakkale ile öğleden sonra Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarının aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI!

        Yağışların; gece saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde ve İzmir'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        Dolar haftaya nasıl başladı, altın ve borsada son durum ne?

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? ÇEYREK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ... İŞTE ALTIN FİYATLARI

        Haftaya Ay, Balık burcundayken, duygusal, şefkatli ve biraz da dağınık etkilerle başlıyoruz. Salı günü güzel şanslar, fırsatlar ve seçenekler karşımıza gelebilir. Olayları geniş pencereden görmeye yatkın olacağız. Cuma günü Boğa burcunda bir yeni ay yaşanacak. Bu yeni ayda, sahip olduklarımızı ve parasal konularda daha önceden konuşulmuş konuları devreye sokabiliriz. Hafta sonu güçlü insanlardan desteklerimiz yüksek olabilir.

        GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

        İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 49.

        İŞTE YOLLARDA SON DURUM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ