Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Anneye Anneler Gününde ne hediye alınır?

        8mayıs Anneler günü. Annelerimizin en özel günlerinden biri. En güzel hediye daimi saygı ve sonsuz sevgi hiç şüphesiz, ancak, yarım elma bir parça gönül alma tadında bir hediye de, bu özel günün olmazsa olmazı. Eğer hala hediyenizi seçmediyseniz, sizler için bir kaç hediye önerisinde bulunacağım. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.

        KLAS VE KLASİK ANNELER

        Klasik kelimesi yanıltmasın sakın. Annelere alınacak klasik ama bir o kadar da klas hediyeleri kastediyorum elbette. Duruşları, hayata bakışları ve tercihleri ile kaliteyi, zerafeti bir yaşam biçim haline getiren anneler için hediye önerileri.

        SEYAHAT TUTKUNU ANNELER

        Günümüzde anne olmak seyahat etmeye engel olmak bir yana, çocukları ile seyahat etmeyi tutku haline getiren annelerin sayısı oldukça fazla. İşte, bu heyecan dolu anneler için hediye önerileri.

        SPORTİF ANNELER

        Fit olmak, sağlıklı yaşamak ve öyle görünmek, özellikle yeni nesil annelerin vazgeçilmezleri arasında. Üstelik hızla yayılan bir trend. Sporu hayatlarının olmazsa olmazı anneler için hediye önerileri.

        TEKNOLOJİ DÜŞKÜNÜ ANNELER

        Genç, yaşlı, kadın, erkek hepimiz teknolojinin bağımlısı haline geldik. İşimizi kolaylaştırıyor olması tarafından bakarsak; en kullanışlı özel gün hediyeleri kategorisinde üst sıralarda yer alıyor. Teknoloji düşkünü pratik anneler için hediye önerileri.

        BAKIMLI ANNELER

        Bakım, kozmetik biz kadınların diğer bir olmazsa olmazı. Sadece iyi görünmek adına değil, bizler için bir nevi zorunluluk olmasın. Annenizin dışında, bir de sevdiğimiz ürünler olduğu düşünüldüğünde, hediye listesinde ilk üçteki yerini yıllardır koruyor. Bakımına düşkün anneler için hediye seçenekleri.

        TREND ANNELER

        Moda trendlerini takip eden, başarabiliyorsa bir de kendine, tarzına yakıştıran anneler için de harika hediye önerilerim olacak. Bakın trend anneleri hangi hediyelerle mutlu edebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ