Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Günün haberleri 04.05.2016

        İstanbul'da bugün hava parçalı çok bulutlu, 18 derece olacak. Aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

        Yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Antalya'nın doğu çevreleri, Adana ve Hatay'ın kuzey kesimleri, Kahramanmaraş'ın batısı ile Osmaniye çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

        Hava sıcaklığının iç bölgelerde hissedilir derecede olmak üzere (4 ila 10 derece) ülke genelinde azalacağı tahmin ediliyor.

        Ankara: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

        İstanbul: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

        İzmir: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

        Adana: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.) 25

        Antalya: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.) 20

        Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

        Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16

        Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

        Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 24

        SICAKLIKLAR YAZ DEĞERLERİNE YAKLAŞACAK!

        İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, hava sıcaklıklarının gelecek hafta başından itibaren yaz mevsimi değerlerine yaklaşacağını bildirdi.

        Şen, yaptığı açıklamada, yurt genelinde mevsim ortalamalarında seyreden hava sıcaklıklarının, çarşamba gününden itibaren ortalamaların 2 ila 3 derece altına ineceğini ve hafta sonuna kadar etkili olacağını belirtti.

        PAZARTESİDEN İTİBAREN...

        Yurdun güneydoğusu hariç diğer bölgelerde yağış görüleceğine dikkati çeken Şen, "Son değerlendirmelerimize göre bu hafta sonuna kadar yurdun güneydoğusu hariç diğer bölgelerde yağışlar görülecek. Doğu'da ise hafta sonu dahil olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlarda yıldırım ve su baskını olasılığı yüksek. Pazartesi gününden itibaren de yurt genelinde hava sıcaklıkları önemli derecede artacak, yaz değerlerine yaklaşacak. Yağışlara ise bir süre ara var." değerlendirmesinde bulundu.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        Dün fırlayan dolar günenasıl başladı, altın ve borsada son durum ne?

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? ÇEYREK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ... İŞTE ALTIN FİYATLARI

        Bugün ve yarın akşam saatlerine kadar Ay, Koç burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, ilk adımı atmak konusunda istekli oluruz. Anlık çıkışlardan kaynaklanan duygusal sarsıntılar ve değişimler söz konusu olabilir. Sabırsızlık öne çıkabilir. İşler istediğimiz gibi gitmezse kaprisli, inatçı ve aceleci eğilimlerimiz olur. Cesur yönlerimiz devreye girebilir. Beslenmede protein tüketimi ön plana geçebilir. Sportif faaliyetlerde bulunmak, işimizde liderliğimizi ön plana çıkarmak isteyebiliriz. Baş ağrılarına dikkat etmeliyiz.

        GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

        İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 56.

        İŞTE YOLLARDA SON DURUM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ