Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkek 2016 Yazlık Erkek Ayakkabı ve Aksesuar Modası
        1

        Beyler, sizi ihmal ettim galiba biraz, farkındayım. Ama şahane bir konu ile telafi edeceğim. Aksesuarlar, kadın / erkek fark etmeksizin, hepimizin vazgeçemediği parçalar.

        2

        Üstelik, günümüzde beyler, daha fazla bir aksesuar kullanır oldu. İşte tam da bu yüzden, 2016 ilkbahar / yazında hangi aksesuarları kullanacağınızı yazdım.

        3

        Trend, tarz ve etkileyici olmak istiyorsanız, bir göz atmanızda fayda var derim. Bakın, yazın en trend aksesuarları hangileri?

        7

        BANDANA FULAR KULLANIN

        8

        Bir zamanlar, bandanalar ortalığı kasıp kavurmuştu. Kadınlı, erkekli, çocuklu; genç, yaşlı herkesin başının tacıydı.

        9

        Bu sezon bandanaların geri dönüşüne şahit olacağız, ancak, bu kez boyunları süsleyecek. Bandana fularlar, genç, enerjik ve rahat aksesuarlar, mutlaka kullanın.

        10

        SLIP ON AYAKKABI GİYİN

        11

        ‘Slip on’ ayakkabıları son iki sezondur, neredeyse ayağımızdan çıkarmıyoruz.

        12

        Türkçe’ye en yakın tanımı ile bağcıksız spor ayakkabılar onlar ve o kadar rahat, o denli kullanışlılar ki; hemen her kombinin altına yakışıyor. Bu sezonda, adımlarınıza eşlik edecekler.

        13

        UZUN SCARF TERCİH EDİN

        Uzun fularlar, yeni sezonun en ön plana çıkan parçaları diyebilirim. Üstelik, çok daha renkli ve cesur desenlerle. Benim, erkeklere en çok yakıştırdığım aksesuarlardan biri. Eğer, doğru kombinleniyorsa, şahane görünüyor. Neden denemiyorsunuz?

        14

        SANDALETSİZ OLMAZ

        15

        Sandaletler artık, birer kadın aksesuarı olmaktan çıktı. Bu yazın, en sıkı trendlerinden biri. Rahat, yaz için birebir, bu arada çok modern.