Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün gökyüzünde meydana gelen Venüs-Mars karşıtlığıyla, karşı cinsle anlaşmamız kolay olmayabilir. Karşı taraftan istediğimiz onayı ve tatmini almak zor olabilir. Bu yüzden ilişkilerimizde sakinliğimizi korumalıyız. Gerilimleri seven bir yapımız varsa bu etkileşim bazen ilginç aşk çekimlerini ve deneyimlerini karşımıza getirebilir.

        KOÇ

        Bu birkaç gün yakın ve uzak çevrenizdeki insanlarla anlaşmanız biraz zor görünüyor. Özellikle karşı cinsle anlaşmak sizin için kolay olmayabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışlı olmalısınız.

        BOĞA

        Bugün, parasal dengenize çok dikkat etmelisiniz. Girdileriniz olurken, ortaya çıkacak ödemeler sizi yorabilir. Özel hayatınızda sahip olduklarınızı fazlasıyla irdelemeye meyillisiniz.

        İKİZLER

        Kadın-erkek ilişkilerinde karşı cinsi anlamamaya ve zıt görüşlerde olmaya meyillisiniz. İlişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Sosyal ortamlarda sakinliğinizi korumaya özen gösterin.

        YENGEÇ

        Beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Onlara karşı çabuk sinirlenecek, bir problem varsa öfkenizi hemen ortaya koymak isteyeceksiniz. Bu etkilere karşı dikkatli olun.

        ASLAN

        Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi koruyun. Arkadaşlarınızla olan bağlantınız aşk yüzünden bozulabilir ya da aşk hayatınız sosyal çevrenizden olumsuz etkilenebilir.

        BAŞAK

        Ailenizdeki insanlarla anlaşamayabilirsiniz. Eşinizin ailesi ve sizin aileniz arasında sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Kalabalık ortamlarda hiç beklemediğiniz bir insanla aranızda bir çekim oluşabilir.

        TERAZİ

        Bir insanla aranızda oluşacak çekim aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Bir ilişkiniz varsa kadın-erkek prensiplerini uyuşturmak kolay olmayacak. Siz karşı tarafı karşı taraf da sizi anlamayacak.

        AKREP

        Parasal girdi-çıktılarınızı iyi kontrol edin. Karşınıza anlaşmazlıklar çıkabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ‘senin paran, benim param’ gibi kavgalara ya da çekişmelere girmemeye çalışın.

        YAY

        Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz çünkü karşı tarafla anlaşmak kolay olmayacak. Herkes olaylara kendi tarafından bakabilir. Bu durum da ilişkiniz anlamında sizi biraz zorlayabilir.

        OĞLAK

        İş hayatınızda kadın-erkek ilişkilerinde birileriyle karşı karşıya geldiğiniz zamanlarda, kendinizi biraz zorlayabilirsiniz. İş alanlarınızda üzerinize gelen konularda sinirli olacaksınız.

        KOVA

        Bugün, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ve kadın-erkek ilişkilerinde sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. Karşı tarafla anlaşmak hiç kolay olmayacak, birbirinizi anlamayacaksınız.

        BALIK

        Hem anne ve babanız hem de kariyeriniz ve aile hayatınız arasında çekişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki yorucu tempo ailenize karşı sabırsız olmanıza yol açabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ