Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        KOÇ

        Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Mümkün olduğunca geri planda durmalı ve önemli kararlardan kaçınmalısı- nız. Yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Kafanızda halledemediğiniz çok konu olabilir.

        BOĞA

        Vaktinizin çoğunu arkadaş ortamlarınızda ve sosyal olaylara yönelik geçirebilirsiniz. Siz olaylara esnek yaklaştıkça, korkularınızın azaldığını göreceksiniz. Sahip olduklarınız ve karşılaştıklarınız arasında bir bocalama olabilir.

        İKİZLER

        Çalıştığınız yerde ve kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı ve isteklerinizi doğru yönlendirirseniz, daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz. Ailevi ve kişisel tercihler arasında kalabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Yabancı ortamlarda ve yeni tanışacağınız insanlarla olan duygusal temasınızda moraliniz gün içinde değişkenlikler gösterebilir. Geride durmak ve bir şeylerle uğraşmak sizi zorlayabilir. İsteğinizi güçlü tutmalısınız.

        ASLAN

        Bugün kafanız eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi konularıyla ilgili meselelerle meşgul olabilir. Bulunacağınız sosyal çevrelerde isteklerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konuşmalara tepkiniz yüksek olabilir

        BAŞAK

        Karşı tarafın istek ve düşünceleri sizin istek ve düşüncelerinizle çatışabilir. Göz önünde olacağınız yerlerde bazı çatışmalara ve duygu değişkenliklerine açık olacaksınız. Özel hayatınızda olayları büyütmemeye özen gösterin.

        TERAZİ

        Günlük işlerinizde dağınık ve biraz da rahat davranmaya meyilli olacaksınız. Daha planlı ve programlı olmaya gayret etmelisiniz yoksa işleriniz yetişmeyebilir. Dış ortamlarda verdiğiniz sözler bugün üzerinizde ağırlık yaratabilir.

        AKREP

        Aşk ve eğlence hayatınız sizi hareketlendirebilir ama yine de kafanız dağınık olacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgili haberler ve konular hayatınızda öne çıkabilir. Bu aralar maddi konuları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz

        YAY

        Ev ve aile konuları bugün vaktinizin çoğunu alabilir. Davranışlarınızı düzenlemeli ve biraz daha esnek olmaya özen göstermelisiniz. Özel hayatınızda dengeye oturtamadığınız konular bugün karşınıza gelebilir.

        OĞLAK

        İletişime yönelik işlerinizde kafanızı dinç ve berrak tutmaya özen gösterin. Yakın çevrenize verdiğiniz sözler, günlük diğer işlerinizle çatışabilir. Etrafınıza karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün içindesiniz

        KOVA

        Maddi konularda oldukça yumuşak ve rahat bir tavırla hareket etme isteğiniz, eğlence hayatınızda harcamalara neden olabilir. Harcama yaptıktan sonra pişman olabilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızı güçlü tutmaya çalışın.

        BALIK

        Hareketli ve aktif bir gün geçirebilirsiniz ama aile hayatınızda sevdiklerinizle aynı fikirleri ve duyguları paylaşmanız biraz zor olacak. Bu yüzden kendi istekleriniz ve onlarla yapacağınız planlar arasında kalabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ