Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Haziran ayına Ay, Koç burcundayken giriş yapıyoruz. Cesur, girişimci ve sabırsız yönlerimiz öne çıkabilir. Gökyüzünden alacağımız ters açılarla tartışmalar gereksiz bir biçimde büyüyebilir. Kaprisli, inatçı ve aceleci tavırlar sergileyebiliriz. Baş ağrılarına ve duygusal gerginliklere dikkat edelim.

        KOÇ

        Bu ay yakın çevrenizle oldukça ilgili olacaksınız. Akrabalarınızla olan ilişkilerinizde yüzeysel ama bir o kadar da çok yönlü olabilirsiniz. Düşüncelerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz.

        BOĞA

        Maddi konularda atılacak adımlar bu ay sizi fazlasıyla ilgilendirecek. Bugün dış ortamlarda duygu iniş çıkışları yaşarken, tek başınıza vakit geçirmekten daha çok keyif alabilirsiniz.

        İKİZLER

        Bu ay her şey sizin için hareketli akarken bir yandan da ikili ilişkilerinize her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Bugün sosyal çevrelerde kafanıza göre hareket edeceksiniz.

        YENGEÇ

        Haziran ayında sosyal çevrenizdeki görüşmeleriniz devam ederken, bir yandan da plan ve projelerinizi oluşturmanın tam zamanı olacak. Bugün, anlık iş planları gününüzü farklı kılabilir.

        ASLAN

        Haziran ayında bir yandan kariyerle ilgili görüşmeleriniz hızlanırken diğer yandan sosyal çevre ilişkileriniz kuvvetlenecek. Bugün, dış ortamlarda anlık ve kafanıza göre davranabilirsiniz

        BAŞAK

        Bugün, anlık para harcamalarından kaçının. Haziran ayında göz önünde olacağınız ilişkiler önem kazanacak ve kariyeriniz hızlanacak. Ailevi konularda dengeyi iyi korumanız gerekebilir

        TERAZİ

        Haziran ayı seyahatlerin, eğitimin ve önemli işlerin ayı olabilir. Ayın başında düşüncelerinizde olumsuzluklar altında olacaksınız. Bugün, özel hayatınızda sıkılganlıklarınızı iyi kontrol etmelisiniz.

        AKREP

        Para giriş-çıkışlarınızı iyi dengelemeniz gereken bir ay sizi bekliyor. Alacak-verecek dengenizi sağlamaya çalışacaksınız. Bugün, iş ortamlarınızda değişik ve farklı olan her şey ilginizi çekebilir.

        YAY

        Bire bir ilişkilerinize veya ortaklaşa iş alanlarınıza odaklanacağınız bir ay olacak. Bu konularda sıkıntılarınız olsa bile çözüm için fırsatlar da oluşacak. Aşkta duygusal tepkileriniz inişli çıkışlı olabilir.

        OĞLAK

        Bu ay iş hayatınızdaki girişimlerin karşılığını almak isteyebilirsiniz. Bazı ufak tefek sıkıntılara açıksınız. Bugün işinizdeki sorunları ailenizle paylaşırken, değişik tutumlar sergileyebilirsiniz.

        KOVA

        Haziran ayına aşkla, keyifle, mutlulukla ve çocuklarınızla olan paylaşımlarınızı artırma isteğiyle başlayacaksınız. Sosyal çevre sorumluluklarınızı bu ay başında çok iyi kontrol etmelisiniz.

        BALIK

        Ailevi konuların ön planda olacağı bir ay sizi bekliyor. Eviniz için giriştiğiniz eşya değiştirme, dekorasyon, boya, badana, tadilat işleriniz varsa bu hafta bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ