Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İnternetten kariyer fırsatı

        Türk ve dünya şirketlerine liderlik edebilecek analitik ve yönetsel becerilere sahip profesyoneller yetiştirmeyi amaçlayan T.C. Maltepe Üniversitesi e-MBA programı Bahar Dönemi kayıtları başladı. Element Eğitim Teknolojileri’nin çözüm ortaklığında hayata geçirilen e-MBA programına kayıtlar, 28 Şubat 2007 tarihine kadar sürecek.

        Türk ve dünya şirketlerine liderlik edebilecek analitik ve yönetsel becerilere sahip küresel vizyonu olan profesyonelleri yetiştirmeyi amaçlayan Maltepe Üniversitesi e-MBA programı kayıtları başladı. 28 Şubat 2007 tarihine kadar devam edecek kayıtlara, 4 yıllık lisans ya da yüksekokul derecesine sahip tüm MBA adayları, programın web sitesi http://embamaltepe.euniversite.org üzerinden online olarak başvurabiliyor. e-MBA programı; iş hayatının yoğun temposu içerisinde eğitimine devam etmek isteyen, güncel trendler hakkında bilgi sahibi olmanın önemine inanan ancak zaman ve mekan unsurları nedeni ile geleneksel eğitimden faydalanamayan bireylere büyük kolaylık sunuyor. Tercihleri doğrultusunda “Yönetim”, “Pazarlama”, “Finans”, “Uluslararası İşletme”, “İnsan Kaynakları” ve “Lojistik” alanlarında uzmanlaşacak olan öğrenciler, YÖK tarafından da onaylı İşletme Yüksek Lisansı (MBA) derecesini alma imkanına sahip olacak. Kariyer basamaklarını hızla tırmanmak ve 21. yüzyılın getirdiği güçlüklerle baş edebilmek isteyenler, e-MBA programı ile zaman ve mekan gibi unsurlardan bağımsız olarak kişisel gelişimlerini sürdürme şansını elde edecekler.

        e-MBA programı, 7 farklı üniversitenin konusunda tanınmış akademisyenlerini Maltepe Üniversitesi şemsiyesi altında topluyor. e-MBA programına kayıt yaptıran öğrenciler Maltepe, Galatasaray, İstanbul, Ege, Yıldız Teknik, Okan ve Marmara üniversitelerinin önde gelen öğretim üyelerinden eğitim alabilme şansına sahip olabilecekler. Esnek eğitim modeline uygun olarak tasarlanmış ve 3 akademik yarıyılda tamamlanabilecek olan e-MBA programı, toplam 10 ders (7 zorunlu, 3 seçmeli) ve 1 bitirme projesinden oluşuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ