Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dünyayı dolaşan klima kumandası
        1

        Bugüne kadar ABD, Brezilya, İspanya, Almanya ve Dubai'de fotoğrafları çekilen klima kumandası adına oluşturulan sosyal medya hesabı binlerce takipçiye ulaştı.

        2

        '102 Nolu' sınıfa ait kumanda için Instagram hesabı açan öğrenci, gittiği ülkelerde kumandanın fotoğrafını çekip sayfada paylaştı.

        3

        Açtığı Instagram hesabında; Sınıftan çıkmam yasaktı. Şimdi ise dünyayı turluyorum" ifadeleri yer alıyor.

        4

        Yaklaşık 9 bin takipçisi bulunan klima kumandası geçen ocak ayından bu yana dünyayı dolaşırken, klimanın ait olduğu dershane ise geçen şubat ayında kapatıldı.

        5

        KİMLİĞİNİ AÇIKLAMAK İSTEMEDİ
        Klima kumandasını dünya turuna çıkaran ve son olarak ABD'de kumandanın fotoğraflarını çeken kız, DHA muhabirinin sorularına 'klimakumandasi' adlı Instagram hesabından yanıt verdi.

        6

        Adını açıklamak istemeyen kız, üniversiteye hazırlandığını belirtirken klima kumandasını seyahat amaçlı çıktığı dünya turunda yanında götürdüğünü söyledi.

        7

        Tepkilere sevindiğini ve amacının insanları güldürüp mutlu etmek olduğunu aktaran genç kız, bu amaca ulaştığı için çok mutlu olduğunu kaydetti.

        8

        Kumandanın sınıftan çıkmasına izin vermeyen öğretmeniyle henüz hiç doğrudan iletişim kurmadığını vurgulayan kız, "Öğretmenlerimin konudan haberi varmış. Hatta çok sevinmişler. Ben de tepkilere çok seviniyorum" dedi.

        9

        'BUNDAN BÖYLE KUMANDAYI TEK EL GEZDİRMEYECEK'
        Klima kumandasının dünya turuna devam edeceğini vurgulayan kız, "Bundan sonra kumandayı nice ülkeler bekliyor.