Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor; Daha çok iş konularına ve sorumluluklarımıza odaklanacağız. Bu süreçte mücadeleci oluruz. Yeteneklerimiz ön plana çıkar. Ciddiyetimiz artar, olaylara duygusal yaklaşmayız. Gayrimenkul almak ve gelecekle ilgili planlar yapmak için uygun bir gün olacak. Ay, Oğlak burcundayken kendimizi daha kararlı ve inatçı hissedebiliriz.

        KOÇ

        Birçok alana yayılmanız ve aşırı istekli hareketleriniz iş alanlarınızda güzel sonuçlar getirebilir ama biraz daha itinalı olmalısınız. Zorlanacağınız konularda yeni çözümler üretebilirsiniz.

        BOĞA

        Seyahate ve eğitime dayalı konular ön planda olabilir. Sevdiklerinize karşı duygularınızı dile getirirken mutlu olacaksınız. Bazı fikirleriniz kabul görmüyorsa, değişiklikler yapmanın tam zamanı.

        İKİZLER

        Bugün, ortaklaşa para alanlarınız ön planda olabilir. Aşk hayatınızda ciddi kararlar gündeme gelebilir. Gün içinde yapılacak işlerinizi düzenleyip planlamaya özen göstermelisiniz.

        YENGEÇ

        Sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde keyifli iletişiminizle özenli davranabilirsiniz. Bazı fikirleriniz hayattan keyif almanızı engelleyebilir. Planlarınızda birtakım değişiklikler yapmalısınız

        ASLAN

        Yapılması gereken işlerinize kanalize olacaksınız. Söylenen bazı sözlere takılı kalmayın. Duygularınızdaki iniş çıkışları iyi kontrol edin. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insandan haber alabilirsiniz.

        BAŞAK

        Sevdiğiniz insanla olan ilişkiniz konusunda güvensizlikleriniz var. Sevdiğinize bu hissettiklerinizi yansıtmayın. İş hayatınızdaki bazı düşüncelerinizi üzerinde düşünerek daha etkili bir hale getirin.

        TERAZİ

        Kafanıza takılan bazı davranışlar sevdiklerinizin yanında kendinizi güvensiz hissetmenize neden olabilir. Bugün, hayatınız için kurduğunuz planlarda farklı bir şekilde hareket edebilirsiniz.

        AKREP

        Düşüncelerinizi ve duygularınızı dile getirirken bazı abartılardan uzak durun. Güvensizliklerinizi karşı tarafa aktarmayın. Bugün aklınıza düşecek fikirlerden etkilenmemeniz zor görünüyor.

        YAY

        Sevdiğiniz insanın düşünceleri sizin gelecek planlarınızla örtüşmeyebilir. Yine de bazı özel planlar yapabileceksiniz. Kendi değerinizi bilmek ve buna göre davranmak isteyebilirsiniz.

        OĞLAK

        Birden fazla planınızın olması seçim yapmak konusunda sizi zorlayabilir. İş hayatınızdaki bazı konuşmalar sizi yolunuzdan çevirmesin. Gece saatlerinde ilginiz para konularına kayacak.

        KOVA

        Eğlenceye dayalı planlarınız parasal konulara takılabilir. Yeni düzenlemeler yapmalısınız. Gün içinde sakin ortamlarda bulunmak ilginizi çekerken, gece saatlerinde hareketleneceksiniz.

        BALIK

        Ailenizin hayatında önemli kararlar gündeme gelebilir. Bu kararları yeniden düşünmelisiniz. Arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerinizde hiç zorlanmadan harekete geçeceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ