Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün oluşan Merkür-Jüpiter dik açısıyla değişik iş fırsatları, konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Kendimizi mutlu ve şanslı hissedebiliriz. Yalnız girişeceğimiz işlerimizde ve konuşmalarımızda detayları gözden kaçırmamalıyız. Aşırı iyimserlikten ve abartıdan uzak durmalı, tutamayacağımız sözler altına girmemeliyiz.

        KOÇ

        Bugün, iş hayatınızda ve iletişime dayalı konularda değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. Güzel gelişmeler karşısında çabucak tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz.

        BOĞA

        Maddi konularda güzel seçenekler karşınıza gelebilir. Abartılı hareketlerden kaçınmakta fayda var. Özellikle ticari girişimlerinizde tutamayacağınız sözlerden ve riskten kaçının.

        İKİZLER

        Parasal girişimleriniz için hayat sizi destekleyecek. Ailenize vereceğiniz sözleri abatmayın. Detayları gözden kaçırmayın. Bugün, dış ortamlarda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

        YENGEÇ

        Beklenmedik oluşumlar, özellikle iş hayatınızda karşınıza gelebilir. İşinizle ilgili beklenmedik yerlerden çıkacak değişik fırsatlar, önünüzü açabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin.

        ASLAN

        Sosyal ortamlarda parasal konularda aşırı iyimser davranabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla beraber iş yapacaksanız, onlara gereksiz yere tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

        BAŞAK

        İş yaşantınızda abartılı hareketlerden ve tutamayacağınız sözlerden kaçının. Yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlarken, üzerinize aşırı bir cesaret, aşırı bir iyimserlik çökebilir.

        TERAZİ

        Yeni iş görüşmeleri ve fırsatlar devrede olabilir. Bu fırsatlarda fazla abartılı davranmayın ve detayları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Hayata bakış açınız bugün sağlam olacak.

        AKREP

        Önemli grupsal aktivitelerde parasal konularda abartmadığınız müddetçe bazı iş projeleri size yeşil ışık yakabilir. Aile yaşantınız için yapacaklarınızı hayatınızın merkezine koyabilirsiniz.

        YAY

        Toplum önündeki konuşmalarınızda vereceğiniz sözlere özen gösterin çünkü bu sözler daha sonra sizi sıkıntıya sokabilir. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde şanslısınız.

        OĞLAK

        Yurtdışı bağlantılı işlerden yana şansınız yüksek olacak. Farklı bir teklif ya da iş gündeme gelebilir. Etkili kişiliğinizi etrafınızdaki insanlara göstermekten çekinmeyeceksiniz.

        KOVA

        Birtakım parasal konuşmalar ve sanatsal işleriniz devreye girebilir. Değişik tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte tutabileceğiniz sözler vermeye özen göstermelisiniz.

        BALIK

        Aile hayatınızda sevdiğiniz insana karşı tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Bugün, karşı tarafı etkilemek adına biraz abartmaya meyillisiniz. Bundan kaçınmaya çalışın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ