Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün sabah saatlerinde Ay boşlukta olacağı için yapmamız ve tamamlamamız gereken basit işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Sabah saatlerinde kafamız çözüme yönelik çalışacak. Kalbimizden geçenlerle fikirlerimiz arasında bir köprü kurulabilir. Öğleden sonra saat 13.03 itibarıyla Ay burç değiştiriyor ve boğa burcuna geçiyor. Olaylara yavaş ve temkinle yaklaşabilir, bulunacağımız ortamlardan istediğimiz keyfi alabiliriz.

        KOÇ

        Bugün, iletişimsel ve mantıklı yönlerinizle hayatınıza yön vereceksiniz. Yakın çevrenizden bir insan size yardım edebilir. Hayatınızın değerini öğreneceğiniz bir gün sizi bekliyor.

        BOĞA

        Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizin maddi planlamaları sabah saatlerinde önem kazanabilir. Önemli işlere kalkışmayın. Öğleden sonra kendinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

        İKİZLER

        Sosyal çevre ortamlarınızda arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız ilham yüksek olabilir. Olaylara mantıkla yaklaşacak ve çevrenizin sorunlarına kolayca çözümler bulacaksınız.

        YENGEÇ

        Kafanızdaki düşünceler sizi endişelendirmeyecek. İşlerinizde önemli bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Çok önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi sabah saatlerine denk getirmeyin.

        ASLAN

        Bugün değişik yerler görmek, maceralara atılmak isteyebilirsiniz. Öğlene kadar yapacağınız planlarda dikkatli olun. Öğleden sonraysa kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

        BAŞAK

        Kafanızdaki planları öğleden sonra devreye sokabilirsiniz. Bir para işiniz varsa sabah saatlerinde bu işinize daha mantıklı yaklaşabilirsiniz. Kalbiniz doğru yönde sizi destekliyor.

        TERAZİ

        Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlarda sabah saatlerinde mantıklı olabilirsiniz. Öğleden sonra parasal işlerinizi halletmeli ve işinizi destekleyecek kararlar içinde olmalısınız.

        AKREP

        Bu aralar parasal işlerinizde kafanız çok iyi çalışıyor. Duygularınızı işin içine katarak yönünüzü daha kolay bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı görme isteğiniz bugün önem kazanacak.

        YAY

        Eğlenceli işlerinizde yolunuzu bulabilirsiniz. Arzu ettiklerinizle kafanızdan geçenler sabah saatlerinde sizi tatmin edebilir. Öğleden sonraysa biraz daha ağır hareket edeceksiniz.

        OĞLAK

        Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar içinizi rahatlatabilir. Ailenize yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde aktiviteleriniz ve eğlenceli olaylar artmaya başlayacak.

        KOVA

        İletişim ve yaratıcılık gerektiren alanlarda işlerinizi kolay koordine edeceksiniz. Kalbinizle düşünceleriniz arasında köprü kuracaksınız. Öğleden sonra ailenize yöneleceksiniz.

        BALIK

        Evinizle ilgili konuşmalarda yol gösterici olabilir ve olaylara mantıkla yaklaşabilirsiniz. Etrafınızda olup bitenleri merak edecek ve kısa vadeli işlerinizi devreye sokacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ