Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        KOÇ

        Bugün meraklı, yerinde duramayan yönlerinizle kardeşlerinizle vakit geçirebilir veya sevdiklerinizle kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Bazı sorumluluklarınızı gözünüzde büyütüyorsunuz.

        BOĞA

        Maddi konularda hızlı ve pratik çözümler üretecek ve kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşayacaksınız. Hisleriniz doğru çalışırken bugün gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

        İKİZLER

        Bugün kendi istekleriniz ön planda olacak. Çevrenize karşı bencil tavırlardan uzak durun. Kendinizi rahat ve özgür hissederken, kendi kafanıza göre davranmanız ilişkilerinizi zorlayabilir.

        YENGEÇ

        Kafanızdan geçirdiklerinizi dillendirmediğiniz için insanlar gerçek duygularınızı anlamakta zorlanıyor. Şartları değiştirmek ve bazı konularda inatlaşmak için uygun bir gün olmayacak.

        ASLAN

        Zihinsel enerjiniz yüksek olacağından, bulunacağınız ortamlarda mantıklı hareketlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Hayatınıza dair girişimlerde sevindirici ve güzel haberler olacak.

        BAŞAK

        Bugün evde durmak istemeyip, göz önünde olacağınız kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz. Gününüzü iyi organize edin çünkü fazla yorulabilirsiniz. Ailenizde duygusal tatminsizlikle devrede.

        TERAZİ

        Tamamlamanız gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Sıradan ve durağan şeyler ruhunuzu sıkabilir. İşlerinizde kolay hareket edeceksiniz. Sorumluluklarınız canınızı sıkabilir.

        AKREP

        Ortaklaşa giderleriniz ve harcamalarınız sizin için önemli olacak. Bugün sevdiğiniz insanın veya partnerinizin para durumundan yararlanabilir veya maddi konularda ona destek çıkabilirsiniz.

        YAY

        Özel hayatınızda sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda çözüme kavuşturmak zorunda olduklarınızı bugün ertelemeyin. Duygularınızı abartılı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

        OĞLAK

        Bugün bulunacağınız ortamlarda kendinize bir uğraş bulmakta zorlanmayacaksınız. Takıntılarınızdan ve negatif düşünce yapınızdan uzaklaşmalısınız. Geziler, seyahatler sizi mutlu ediyor.

        KOVA

        Bugün sevdiğinize karşı beklentilerinizi dile getirmekten korkmayın. Birikmiş ve halletmeniz gereken işlerinizi keyifle yapabilirsiniz ama sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.

        BALIK

        Ailenizle konuşmalarınız bugün önemli olacak. Bazı konuları bir çözüme bağlamanız gerekebilir ama siz bazı şeyleri ertelemekte ısrar ediyorsunuz. Sevdiğiniz insanla daha keyifli olacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ