Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün sabah saatlerinde enerjik, mücadeleci ve hareketli olabiliriz. Sevdiklerimize karşı tepkisel olmamaya özen göstermeliyiz. Önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakalım zira Ay boşlukta olacak. Öğleden sonra duygusal olarak işlerimizin sorumluluklarını üstlenirken, çevremizden gereken sevgi ve desteği görebiliriz. Önemli işler ve konuşmalar devreye girebilir.

        KOÇ

        Parasal konularda mücadeleci yönünüzü sabah saatlerinde ortaya koyabilirsiniz. Öğleden sonra önemli iş sorumluluklarına odaklanacaksınız. Sanatsal işlerinizde şans sizden yana!

        BOĞA

        Sabah saatlerinde ortaklı işlerinizde mücadeleler gündeme gelecek. Sevdiğiniz insana karşı anlayışlı olun. Öğleden sonraysa ortaklaşa para sorumluluklarınızla ilgileneceksiniz.

        İKİZLER

        Kendinizi sabah saatlerinde hızlı ve aktif bulabilirsiniz. Öğleden sonraysa özel hayatınızın sorumluluklarıyla uğraşabilirsiniz. Yakın çevreniz size gereken desteği sağlayabilir.

        YENGEÇ

        Sabah saatlerinde kendinizi fazlasıyla enerjik hissedeceksiniz. Sevdiklerinize karşı enerjinizi kontrol edin. Gün içinde yapmanız gereken sorumluluklarınızı halledebilirsiniz

        ASLAN

        Sabah saatlerinde daha çok evinizde vakit harcamak isterken, öğleden sonra hayatınız hareketlenebilir. Bugün, aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

        BAŞAK

        Aile sorumluluklarınız öğleden sonra devreye girebilir. Sabah saatlerinde kısa planlar peşinde koşturabilirsiniz. Sorumluluklarınızın planlarınızı değiştirmesine izin vermemelisiniz.

        TERAZİ

        Parasal işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız. Bugün, bu konuyla ilgili işlerinizi halledeceksiniz. Öğleden sonraysa yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları devreye girebilir.

        AKREP

        Hırslı, girişken ve atak yapınızla gün boyunca koşturmalarınız fazla olabilir. Kariyerinize etki edecek önemli iş konuşmalarının ve parasal bağlantılarınızın üzerine eğilebilirsiniz.

        YAY

        Yorgun ve isteksiz başlayan gününüz, sorumluluklarınızla şekillenebilir. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler moralinizi yerine getirebilir. Önemli konuşmalar yapacaksınız.

        OĞLAK

        Halletmeniz gereken önemli işleriniz için harekete geçmek kolay olabilir. Arkadaşlarınıza fazla yüklenmeyin. Öğleden sonra başkalarının duygusal sorumluluklarıyla uğraşacaksınız.

        KOVA

        Kariyerinizdeki mücadeleler sizi fazlasıyla yormuş olabilir. Öğleden sonra geleceğinizi ilgilendiren işlerin ve kişilerin üzerine eğileceksiniz. Sevdiğinizle planlar yapabilirsiniz.

        BALIK

        Bu sabah dış ortamlarda tepkilerinize dikkat edin ve araba kullanırken özenli olun. Öğleden sonra kariyer sorumluluklarınız iş hayatınızda ön plana geçecek. Ritminiz artacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ