Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün ve yarın öğlene kadar Ay, Kova burcunda dolaşıyor. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak için olumlu günler. Bugünlerde her zamankinden daha dostane, anlayışlı ve yardımsever oluruz. Özgürlüğümüze düşkün olmaktan kaynaklı arzular ön plana çıkar. Biraz vurdumduymaz ve sınırları aşan tavırlar sergilememiz de mümkün.

        KOÇ

        Sosyal çevre ilişkileriniz ve arkadaş ortamlarınız aktif olacak. Sevdiğiniz insanla sosyal ilişkileriniz konusunda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Olayların gidişatına çok fazla takılmayın.

        BOĞA

        İş konularına odaklanabilir, tatildeyseniz kalabalık içinde olmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanları anlamak zor gelebilir. Ailenizdeki bazı konuşmaları onaylamayabilirsiniz.

        İKİZLER

        İlgi alanınız daha çok seyahat veya eğitime dayalı konularda olmaya başlayacak. Uzak çevrenizden sabah alacağınız bazı haberler, olayları daha etraflı düşünmenize yol açabilir.

        YENGEÇ

        Ortaklaşa para konularınızın üzerine eğileceksiniz. Banka ödemeleri vaktinizi alabilir. Parasal konularda moralinizi düzgün tutmalı, yapılması gerekenleri aksatmamalısınız.

        ASLAN

        Ortaklaşa iş alanlarınız konusunda harekete geçebilirsiniz. Özel hayatınızdaki zorlanmalar gün içinde geride kalacak. Kendinizi rahat hissetmenize çok az zaman kaldı.

        BAŞAK

        Birkaç gün boyunca iş alanlarınızda yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Bazı olaylar size kendinizi yetersiz hissettirse bile, gün içinde değişimlere ayak uydurmakta zorlanmayacaksınız.

        TERAZİ

        Size keyif verecek oluşumlar içerisine girebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarına dikkat edin. Aşk hayatınız önde olacak. Varsa çocuğunuzla ilgili konuların üzerine eğileceksiniz.

        AKREP

        Aile ve ev konuları daha fazla ön planda olurken, bazı aile büyüklerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizdeki konuşmaları ve yaşadıklarınızı paylaşırken dikkatli olun.

        YAY

        Yakın çevre iletişiminiz hızlanacak. Uzaktaki akrabalarınızdan veya insanlardan alacağınız bazı haberler moralinizi bozabilir. Yine de hayata karşı esnek davranacaksınız.

        OĞLAK

        Bu birkaç gün kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde moralinizi bozacak haberler devrede olsa bile, gün içinde rahat hareket edeceksiniz.

        KOVA

        Bugün, yakın çevrenizin sizi işleriniz konusunda desteklediğine şahit olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyi ikna etmek, onunla aynı fikirleri paylaşmak kolay olmayabilir.

        BALIK

        Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Maddi konularda yapılması gerekenlere önem vereceksiniz. Size hayat veren, keyfinizi artıran işlerinizi ön plana çıkarın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ