Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün Güneş, Aslan burcuna geçiyor. Önümüzdeki 1 ay boyunca kimliğimizde enerjik, lider, sıcak, aktif ve organizatör yönlerimiz ortaya çıkabilir. Olayları ve durumları kontrol etmeyi seveceğiz. Ateş grupları (Aslan, Yay, Koç) için aktif ve dinamik bir dönem olabilir. Hava grupları da (İkizler, Terazi ve Kova) bu süreç- ten olumlu etkileniyor olacak

        KOÇ

        Bugün itibarıyla aşkla ilgili konularda hayata keyifle yaklaşmak önemli olacak. Ailevi yükümlülükleriniz ve yapılması gerekenler halledilebilir. Çocuk istiyorsanız olumlu bir dönemdesiniz.

        BOĞA

        Önemli konular aile içinde konuşulmaya başlanabilir. Aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracak, sorunlarınız varsa çözüm üreteceksiniz. Yuvanıza gereken özeni göstermelisiniz.

        İKİZLER

        Akrabalarınızla olan iletişiminiz hızlanıyor. Onlara vereceğiniz akılla dertlerine derman olacaksınız. 1 ay boyunca satış, reklam ve ticaretle ilgili işlerinizde hızlanmalar olabilir.

        YENGEÇ

        Parasal işler hızlanabilir veya siz gelirlerinizi artırmak için tüm gücünüzle çalışabilirsiniz. Merkür’ün de bu alanlarınızda dolaşması para görüşmelerinizi hızlandırabilir

        ASLAN

        Kendinizi düşüneceğiniz ve isteklerinize yoğunlaşacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Planlarınızı konu- şacağınız bir süreç olacak. Önemli görüşmelerde bulunabilirsiniz.

        BAŞAK

        Daha çok kendinize vakit ayıracak, önemli işlerde geri planda durmayı tercih edeceksiniz. Arkanızdan konuşan insanların varlığında bu dönem artış olabilir, dikkatli olun!

        TERAZİ

        Arkadaşlarınızla yapacağınız konuş- malar yeni planları devreye sokabilir. İş ilişkileriniz size güzel kapılar aralayacak. Gireceğiniz çevrelerde kendinizi rahatlıkla ifade edeceksiniz.

        AKREP

        Kendinizi kariyerinizde ortaya koyaca- ğınız bir döneme giriyorsunuz. Görüşmeleriniz artmaya başlıyor. Toplumsal konular ön planda olacak. Çok çalışacak ve göz önünde bulunacaksınız.

        YAY

        Seyahat, ticaret, dış bağlantılı işler, yabancılarla atılacak adımlar, akademik konular önem kazanmaya başlayabilir. Gezme, görme isteğinizin çok yüksek olduğu bir dönemdesiniz.

        OĞLAK

        Banka işleri, kredi, faiz, vergi konuları, ortak para konuşmaları üzerine eğilebilirsiniz. Değişim ve dönüşümlere açık bir döneme giriyorsunuz. Hayatı daha fazla sorgulayabilirsiniz.

        KOVA

        Özel hayatınız öne çıkmaya başlıyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminizi artırmak için doğru bir dönem olacak. Güçlü bağlantılarla ortaklı işlerinizde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

        BALIK

        Bazı konuları gözden geçirmek, iş arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak, yeni bir iş başvurusunda bulunmak için uygun bir dönem başlıyor. Sağlığınıza özen gösterin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ