Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        KOÇ

        Bugün beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız. Sanki hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, etrafınızda kadersel birçok olaya şahit olabilirsiniz. Harcamalarınız eğlenceli aktiviteler veya çocuğunuz için olabilir.

        BOĞA

        Sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda grup çalışmalarında bulunabilir, anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan keyif alabilirsiniz. Özel hayatınızda abartılı davranışlara bugün dikkat edin.

        İKİZLER

        Bugün kariyerinizde ve iş ortamlarınızda rahat ve düşünceli yaklaşımlarınızla kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda değişik koşulların işinize yarayacağını bilmelisiniz.

        YENGEÇ

        Bugün iş hayatınızda ve seyahatle ilgili konularda ilginç şanslar ve oluşumlar yakalamanız mümkün. Bu aralar kafanızı rahatlatma ihtiyacınız çok yüksek. Fikirsel olarak karşınıza çıkacak olan seçenekleriniz fazla olabilir.

        ASLAN

        Bugün eşinizin veya partnerinizin maddi durumuyla ilgili konular öne çıkabilir. Ortaklaşa iş konularında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Kafanızda hâlâ çözmediğiniz konular olmasına rağmen kendinizi huzurlu hissedeceksiniz.

        BAŞAK

        Özel yaşantınızda duygusal olabilirsiniz. Ortak hareket etmeniz gereken konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi destekleyecek yalnız enerjinizi biraz yükseltmelisiniz.

        TERAZİ

        İş ortamınızda ve çevrenizde, duygu değişkenliğiniz fazla olabilir. Kafanız bazı konularda karışık ve kararsız. Yemek, içmek konusunda abartıdan uzak durun. Sosyal çevrenizde zirveye oynayacağınız güzel etkileşimler söz konusu.

        AKREP

        Aşk hayatınızda fedakârlıklarınız ve geri adımlarınız söz konusu olabilir. Meraklı ve hareketli yapınızı, hoşlandığınız hobilerinize ve işlerinize aktarabilirsiniz. Sosyal ortamlarda abartıdan uzak durun.

        YAY

        Ailevi konular gündeminizde. İşlerinizi evinizden yürütseniz bile, yerinizde duramayacak ve heyecanınızı körükleyecek işler peşinde koşacaksınız. Uzak çevrenizdeki olaylar sizi meraklandırıyor.

        OĞLAK

        Bugün biraz dağınık ama yakın çevreniz devrede olarak gününüzü geçirebilirsiniz. İletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda ortak bir şekilde davranmaya, ortaklaşa hareket etmeye özen gösterin.

        KOVA

        Bugün parasal konularınız son derece aktif olacak. Gün içinde parasal konularda duygusal tepkiler verebilir, kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda ise kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

        BALIK

        Kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Duygularınızda kararsızlıklar görülebilir. Anlık karar verebilir, bu kararın ilişkilerinize uymadığını fark edebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ