Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Kim Kardashian ve Blake Lively hamile ve seksi

        Gizem Sevinç SELVİ/ HT CUMARTESİ

        Kim Kardashian ve Blake Lively hamileliklerine rağmen cüretkâr stilleriyle göz doldurmayı başaran iki parlak Hollywood ikonu. Bu hafta onları moda, şıklık ve cüret ringinde karşı karşıya getirdik...

        HAMİLE VE SEKSİ

        2 Hollywood ikonu Kim Kardashian ve Blake Lively hamileliklerine rağmen cüretkâr stillerinden vazgeçmeyen isimlerden. Şu sıralar 2. çocuğuna hamile olan Lively ve 34 yaşında 2. çocuğunu doğuran Kardashian’ı yakın markaja aldık.

        Biri gerçek bir stil ikonu, diğeri su götürmez bir fetiş unsuru. Gossip Girl ile hayatımıza bir daha çıkmamak üzere giren Blake Lively ile Kardashian’ların ablası ve en ünlüsü Kim’in ortak noktaları enteresan: Bu 2 kadın hamilelikleri boyunca oversize’lara, jean tulumlara gömülmedi. Blake moda dergileri tarafından “hamile kadınların kraliçesi” ilan edildi. Neticede ilk kez bir anne adayı sokak stilini tam gaz sürdürmekten çekinmedi. People Dergisi’ne “Şu an üzerimde ne görüyorsanız hamile değilken de aynılarını giyebilirim” diyordu, “Farklı şeyler giymeye başlasaydım vücuduma korkunç yabancılaşabilirdim!” Büyüyen karnını stilinin bir parçası haline getiren diğer isim dünyayı parmağının ucunda döndüren Kim Kardashian. Haziran 2013’te kızı North’u, Aralık 2015’te oğlu Saint’i doğuran Kardashian, hamileliği boyunca bebek bekleyen kadınların ikonu oldu. Hamileliğinden “Hayatımın en kötü tecrübesiydi” diye söz etmesine ve aldığı aşırı kilolara, yardımsız hareket edemeyecek hale gelmesine rağmen yüksek topuklardan, cüretkârlığından, bodycon elbiselerinden ve stilettolarından asla vazgeçmedi.

        Kardashian, 2015 LACMA Film ve Sanat Festivali’nde Givenchy tulumuyla.

        BLAZER FARKI

        Malibu’da bir öğle yemeği çıkışı Kardashian, dar pembe elbisesi ve omuzlarına attığı Givenchy blazeriyle.

        JEAN CEKET

        GRİ VE SOFİSTİKE

        Kaliforniya’da bir arkadaşının evinden çıkarken görüntülenen Kim Kardashian bu kez gri, bedenini saran bir elbise ve bağcıklı Hermes sandaletleriyle görülüyor.

        MİNİK NORTH’LA LOS ANGELES

        Kardashian, karnında North West ile Los Angeles turund

        Kardashian ilk hamileliğinde tarzını tam oturtamamış olsa da oğlu Saint’e hamile kaldığında işler değişti. Artık onunla anılan nude tonlar ve hatlarını ortaya koyan daracık elbiseler, yani hamile değilken ne giyiyorsa aynı parçalar yine üzerindeydi.

        KUĞU GİBİ

        Blake Lively, Cafe Society’nin New York prömiyerinde mini elbisesi ve bilekten bağlanan açık pembe Christian Louboutin’leriyle göz kamaştırıyordu.

        MİNİDEN VAZGEÇMİYOR

        Blake Lively New York’ta bir otelden çıkarken görülüyor. Artık kim hamile bir kadının mini elbiseyle başa çıkamayacağını söyleyebilir ki?

        ASİMETRİK ŞIKLIK

        Lively’nin cüretkârlığının kanıtı olan bu asimetrik elbise aynı zamanda hamile bir kadının after party zaferi. Ünlü yıldızın “Hot Mumma LBD”si yani “seksi annenin küçük siyah elbisesi”... Yine Louboutin’lerle bütünleşmiş, Karanlık Sular filminin prömiyerinde hepimize meydan okuyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ