Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Duygusal ve sezgisel yapımızla güne kolay adapte olabiliriz. Saat 15.32’ye kadar Ay boşlukta olacağı için önemli kararlardan kaçınmalıyız. Öğleden sonra hızlı ve sabırsız davranmaya meyilli olacağız. İlgimizi çeken konulara yönelebiliriz. Mantığımız ve duygularımız aynı anda devreye girebilir.

        KOÇ

        Sabah saatlerinizdeki huzursuzluğunuz öğleden sonra yerini güzel ve renkli ortamlara bırakacak. Hareketli ve keyif alacağınız birkaç güne hazırlıklı olmalısınız. Gün içinde önemli kararlar almaktan kaçınmak yararınıza olacak.

        BOĞA

        Son birkaç gündür oldukça aktif ve hareketli akan hayatınızın merkezine bugün öğleden sonra sakinlik oturacak. Kafanızı dinlemek isteyeceksiniz. Yaptıklarınızı gözden geçirmek, düşünmek ve plan yapmak için uygun bir gün olacak.

        İKİZLER

        Bugün kendinizi gerek sağlık açısından, gerekse günlük aktivitelerinizde zorlayabilirsiniz. Öğleden sonra daha çok sosyalleşecek ve arkadaşlarınızla beraber yapacağınız aktiviteleri devreye sokacaksınız. Sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecek

        YENGEÇ

        Bugün, sizi zorlayan alanlar geride kalmaya başlayacak. Sosyal alanınızdaki fırsatları istediğiniz yöne çekmesini bileceksiniz. Üzerinizdeki baskıları azaltacaksınız. Ne istediğinize iyice karar verdikten sonra harekete geçmelisiniz

        ASLAN

        Öğleden sonra hayatınız hareketlenecek. Değişik yerlerde yapacağınız planlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Kişisel gelişiminize önem verdiğiniz bu dönemde, kendinizi geliştirmek için uğraşıyorsunuz. Bu konuyla ilgili çalışmalara katılabilirsiniz.

        BAŞAK

        Gününüzü geçirirken yalnız kalmamaya ve kalabalık ortamlarda bulunmaya özen göstereceksiniz. Ortaklaşa para durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Ödemelerinizi kafanızda planlamak da gün içinde vakit ayıracağınız konulardan biri olacak.

        TRAZİ

        Öğleden sonraya kadar, günlük rutin işlerinizde önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Bugün, yapılması gereken işlerinizi hallettikten sonra partnerinizle birlikte yapacağınız alışverişler ve keyifli gezintiler devrede olacak

        AKREP

        Gününüzün bir kısmını özel hayatınıza ve çocuğunuzla ilgili konulara harcayacaksı nız. Diğer yarısındaysa başkalarına hizmet etmek ön plana çıkabilir. Bugün sevdiklerinize karşı anlayışı ve empatiyi elden bırakmamaya özen göstermelisiniz.

        YAY

        Öğleden sonra aşk ve eğlence konuları hayatınızın merkezine yerleşecek. Eğlenceli ortamlarda yapacağınız parasal harcamalar biraz canınızı sıksa bile, kendinizi bir- çok konuda mutlu hissedeceksiniz. Şansın sizden yana olacağı bir gün olacak

        OĞLAK

        Bugün kısa yolculuklar, geziler, alışveriş- ler ve sevdiklerinize ayıracağınız vakit her zamankinden daha keyifli ve sizin için daha anlamlı olacak. Sabah saatlerinde işlerinizi toparladıktan sonra ilgi alanınızı ailenize ve yuvanıza kaydıracaksınız.

        KOVA

        Bugün, maddi arzularınızı ve bu alandaki beklentilerinizi sevdiğiniz ve yakın buldu- ğunuz insanlarla paylaşabilirsiniz. Öğleden sonra somut konular yerini yüzeysel ilişkilere bırakabilir. Günü hızlı bir telefon trafiği içinde geçirebilirsiniz.

        BALIK

        Sakin ama keyifli bir gün sizi bekliyor. Öğleden sonra maddi konular ve sahip olduklarınız ön plana geçmeye başlayacak. İş hayatınızdaki sıkıntıları aklınıza getirmek istemeseniz bile, maddi olarak kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz.

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        Bugün doğduysanız; çekici, sevecen, sanata düşkün, maceraperest bir insansınız. Kendinize olan düşkünlü- ğünüz çok fazla ve bunun üstesinden gelmeyi bilmelisiniz. Gerçeklerle yüzleşmek bazen sizi rahatsız etse de, kariyer ve iş hayatınızda size kolaylık sağlayacak. Bu sene, seyahatlerinizde ve bu alandaki işlerinizde çok güzel gelişmeleriniz olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ