Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün sabah saatlerinde mantıklı planlar eşliğinde yol almayı tercih edeceğiz. Bazı konularda harekete geçerken ya da yeni adımlar atarken zorlanabiliriz. Akşam saatlerine kadar Ay boşlukta olacak. Bu nedenle önemli kararlar almaktan kaçınmamız gerekiyor. Akşam saat 18.37’de Ay burç değiştirecek ve Boğa burcuna geçecek. Bunun sonucunda daha oturaklı ya da daha keyfe yönelik hareket edebiliriz. Bir yandan da duygusal yanımızla mantığımız arasında bocalamalar devrede olabilir. Dengeyi elden bırakmamaya özen göstermeliyiz.

        KOÇ

        Varsa çocuklarınıza ve sevdiğiniz insanlara karşı fedakâr yaklaşımlarınız ön planda olabilir. Bir yandan da hayatı kendi kafanıza göre yaşamak isteyeceksiniz. Dengeyi iyi sağlayın.

        BOĞA

        Bu aralar arkadaşlarınıza “Hayır” diyemiyorsunuz. Bugün vaktinizi aile hayatınıza harcamak isterken, kendinizi kalabalık sosyal ortamlarda bulabilirsiniz. İç dünyanızla temas halindesiniz.

        İKİZLER

        Yakın çevrenize, akrabalarınıza veya kardeşlerinize karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Fedakârlığınızın bir sınırı olmalı. Sosyal ortamlarda harcamalarınız olabilir. Aşırıya kaçmaktan kaçının.

        YENGEÇ

        Bugün göz önünde olacağınız, kalabalık yerlerde bulunmayı tercih edeceksiniz. Uzakta olduğunuz insanlara karşı yardımsever tavırlarınız ön planda olabilir. Fedakârlığı abartmamaya çalışın.

        ASLAN

        Başkalarına faydalı olma konusunda kendinizi fazla zorluyorsunuz. Bu konuda dikkatli olun. Uzak ortamlarda veya tatilde yalnızlığın ve aynı anda sosyal olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

        BAŞAK

        Sezgilerinizin iyi çalıştığına şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken, düşüncelerinizi durdurup biraz duygusal hareket etmek olabilir. Bugün, özel hayatınızda her şey karşı tarafa göre şekillenebilir

        TERAZİ

        Özel hayatınız ve sosyal yaşamınız renkleniyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte ortamlara girebilirsiniz. İş alanlarınızda fedakâr yaklaşımlarınız ve “Hayır” diyememeniz sizi bazen zor durumda bırakıyor.

        AKREP

        Günlük ritminizi akşam saatlerinde beklenmedik olaylarla hızlandırabilirsiniz. Kendinizi enerji anlamında son derece güçlü hissediyorsunuz. Özel hayatınızda fedakârlıklarınızı aza indirmelisiniz

        YAY

        Bol bol gezmek, görmek, dolaşmak isteyeceksiniz. İçinizdeki heyecanı ancak paylaşımlarla dengeleyebilirsiniz. Aile hayatınızdaki aşırı fedakârlıklarınız üzerinize gereksiz yükler bindirebilir.

        OĞLAK

        Akşam saatlerinde ev ortamlarınızda farklı oluşumlar söz konusu olabilir. Hisleriniz sizi gün boyunca doğru yönlendirebilir. Akraba veya kardeş sorumluluklarınızı biraz azaltmalısınız.

        KOVA

        Sevdiğiniz insanla planlarınıza yakın çevrenizi katarak gününüzü eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz. Maddi konularda her şeyi alttan almamaya ve isteklerinizi dile getirmeye çalışın.

        BALIK

        Günlük planlarınızı rahatlıkla yapacağınız ve kafanıza göre harcama isteğiyle yoğun bir gün sizi bekliyor. İş ve sağlık konularında kendinizden çok ödün vermeden ilerlemeye özen gösterin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ